Türkiye'nin Girişimcileri Yarışması Başvurularınızı Bekliyor

TİM ve TEB iş birliğiyle düzenlenen Türkiye'nin Girişimcileri Yarışması yeniden düzenleniyor. 2018 yılında ilk kez düzenlenen yarışma, Türkiye'nin en kapsamlı girişimcilik ödüllerinden biri olma özelliği taşıyor.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) iş birliğiyle düzenlenen Türkiye'nin Girişimcileri Yarışması yeniden düzenleniyor. 2018 yılında ilk kez düzenlenen yarışma, Türkiye'nin en kapsamlı girişimcilik ödüllerinden biri olma özelliği taşıyor.

TİM-TEB Girişim Evi girişimcileri kategorisi, TİM-TEB Girişim Evi'nin 7 farklı ilde faaliyet gösteren girişimcileri için düzenlenecek. Bu kategoride, "En Hızlı Büyüyen Girişimci", "En Fazla Ülkeye İhracat Yapan", "Anadolu'nun Teknoloji Elçisi" ve "Jüri Özel Ödülü" olmak üzere 4 farklı ödül kategorisi yer alacak.

Türkiye geneli girişimcilik kategorisi

Türkiye geneli girişimcilik kategorisi, 2015 yılından bu yana kurulmuş tüm teknoloji girişimlerine açık olacak. Bu kategoride, "Hedefim Küresel Başarı", "Kadın Teknoloji Girişimcisi", "Çevre ve Sürdürülebilirlik Dostu Girişimci", "Genç Girişimci" ve "Jüri Özel Ödülü" olmak üzere 5 farklı ödül kategorisi yer alacak.

  • Hedefim Küresel Başarı: Ürün/hizmetleri ya da iş modeli küreselde büyüme hedefiyle oluşturulmuş ve bu hedefe dönük çabalarında bugüne kadar önemli başarılar elde etmiş, bundan sonraki dönemlerde de küresel başarı hikayesi oluşturmaya aday girişimciler arasından seçilecek.
  • Kadın Teknoloji Girişimcisi: Teknoloji odaklı kadın girişimcileri arasından yenilikçilik, büyüme, küresele açılma gibi konularda elde ettiği başarılarla öne çıkan, yeni girişimcilerin ekosistemine yönelimine olumlu katkılar sağlayan girişimciler arasından seçilecek.
  • Çevre ve Sürdürülebilirlik Dostu Girişim: Ürün/hizmetleri ya da iş modeliyle çevreye karşı duyarlılığın geliştirilmesine, doğal kaynakların kullanımında etkinliğin artırılmasına ve her türlü kaynak kullanımında sürdürülebilirliğin oluşturulmasına yönelik çözümler sunan girişimciler arasından seçilecek.
  • Genç Girişimci: Kurucusu 29 yaş altında olan, ticarileşme, geniş ve yaygın müşteri gruplarına ulaşma, kurumsal firmalarla etkilli işbirliği oluşturma, yatırım alma, küresele açılma ya da güçlü bir ürün gamı oluşturma başlıklarında yüksek başarı sağlamış girişimciler arasından seçilecek.
  • Jüri Özel: Girişimcilik ekosisteminde yatırım, hızlı ticarileşme ya da küresele açılma başlıklarından birinde yüksek başarı sağlamış ve yeni girişimcilere ilham kaynağı olmuş girişimciler arasından seçilecektir. Bu kategoriye davet edilecek adayları ödül programı ve kurumların yöneticileri belirleyecek.

Yarışmaya başvurular 4 Ekim 2023'e kadar devam edecek

Türkiye'nin Girişimcileri Yarışması ve Ödül Töreni, Türkiye'nin teknoloji alanındaki girişimci ekosisteminin gelişmesini ve büyümesini desteklemeyi amaçlıyor. Yarışma, girişimcilere başarılarını duyurma ve Türkiye'nin girişimcilik alanındaki başarısını dünyaya gösterme fırsatı sunuyor.

Türkiye'nin Girişimcileri Yarışması ve Ödül Töreni'ne başvurular, 4 Ekim 2023 tarihine kadar yapılacak, yarışmanın sonuçları ise 2023 yılı Aralık ayında açıklanacak.

Yarışmaya katılmak için turkiyeningirisimcileri.com web adresinden başvurularınızı yapabilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor