Gençler, Oyun ve Uygulama Akademisi 3. Dönemi Sizleri Bekliyor

Oyun ve Uygulama Akademisi, Türkiye’de oyun geliştirme, uygulama yazılımcılığı ve bu iki alanın girişimcilikle bir araya gelmesini destekleyen bir yetkinlik kazandırma programı. Programa son başvuru tarihi: 31 Ekim 2023

2021 yılında hayata geçen Oyun ve Uygulama Akademisi, Türkiye’de oyun geliştirme, uygulama yazılımcılığı ve bu iki alanın girişimcilikle bir araya gelmesini destekleyen bütüncül bir yetkinlik kazandırma programı. Program kapsamında bursiyerler kariyer hayatları boyunca faydalanabilecekleri yetkinlikler kazanarak, tamamladıkları eğitimler için sertifika almaya hak kazanıyor.

Oyun ve uygulama geliştirme eğitimleri (Flutter, Unity ve Oyun Sanatı), Coursera’da yer alan Türkçe Google Proje Yönetimi Sertifika Programı, yazılımcılar için temel İngilizce eğitimi ve teknoloji alanında girişim kurmak isteyenler için bilinmesi gereken hukuk, finans, insan kaynağı ve temel girişimcilik eğitimlerinin yanı sıra BİT sektöründe çalışmak isteyenler için farklı deneyimler sunuluyor. Bunlara ilaveten tamamlayıcı yetkinlikler olarak sektörel networking eğitimleri, sosyal beceri eğitimleri, alanında öncü profesyoneller ve girişimcilerin ağırlandığı kariyer hızlandırma zirvelerine de yer veriliyor.

Oyun ve Uygulama Akademisi 3. yılında var olan oyun ve uygulama geliştirme eğitimleriyle birlikte, bursiyerlerin geliştirdikleri oyun ve uygulamaları basit yapay zeka API’lerini kullanarak nasıl bir üst seviyeye çıkarabileceklerini öğrenecekleri eğitimler ve atölyeler de düzenliyor. Akademi bursiyerleri eğitimler, atölyeler ve program sonunda gerçekleşecek Bootcamp ile kendi oyun veya uygulamalarını Yapay Zeka eklentili geliştirebilecek. Akademi, aynı zamanda bireyler arası işbirliğine ve güçlü bir iş ağı oluşturmalarına odaklanan yenilikçi bir topluluk programı.

Oyun ve Uygulama Akademisi’ni Farklı Kılanlar

  • Bilişim ve teknoloji sektörüne özel yaklaşık 450 saat eğitim programı
  • Tüm dünyada geçerli oyun ve uygulama geliştirme eğitimleri
  • Sonuç ve kariyer odaklı programlar
  • 18-29 yaş arası üniversite öğrencisi veya mezunu herkesin başvurusuna açık
  • Tamamen ücretsiz eğitim ve aktiviteler
  • Her yerden, her zaman eğitimlere çevrimiçi erişim imkanı
  • Uluslararası Google ve Coursera sertifikalarıyla onaylanmış eğitimler
  • Topluluğa dahil olma, hayat boyu yol arkadaşın olabilecek insanları tanıma, onlarla yakından çalışma imkanı
  • Kendi oyun veya uygulamanı geliştirerek bir portfolyo yaratma şansı
  • Fikrini iş modeline dönüştürme imkanı
  • Girişimcilik ekosistemi ile tanışarak, eşsiz bir networke dahil olma fırsatı
  • Yapay zeka ile güçlenen ürün geliştirme deneyimi

Google Türkiye, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin desteği ve Girişimcilik Vakfı ve T3 Girişim Merkezi'nin iş birliğinde hayata geçirilen Oyun ve Uygulama Akademisi’nin 2023 dönemi oyun ve uygulama kategorilerinde alanında uzman seçim jürisinin oylamalarıyla dereceye giren takımlarımız Aralık 2023 tarihinde gerçekleşecek Take-Off İstanbul sahnesinde ödüllerin alacak ve önümüzdeki günlerde yurt dışı ekosistem ziyareti ödülü için yolculuğa çıkacaklar.

Son başvuru tarihi 15 Ekim 2023 31 Ekim 2023 olan Oyun ve Uygulama Akademisi hakkında daha fazla bilgi edinmek ve başvuru için oyunveuygulamaakademisi.com web adresini mutlaka ziyaret edin. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor