Türkiye'nin Gelecek Vadeden Girişimcileri, Aranıyorsunuz!

Yerli ve yabancı yatırımcıların, yatırım yapacakları girişimleri bulmalarına için her yıl düzenlenen ‘Gelecek Vadeden Girişimler’ yarışması, katılımcılarını bekliyor. Katılımcılara, yarışmanın başvuruları 30 Eylül’de sona erecek.

Yerli ve yabancı yatırımcıların, yatırım yapacakları girişimleri bulmalarına için her yıl düzenlenen “Gelecek Vadeden Girişimler” Yarışması, katılımcılarını bekliyor. Katılımcılar yarışmaya Türkiye’nin tüm bölgelerinden başvuru yapabilecek ve Türkiye’nin önde gelen marka isimleri ile bir araya gelme fırsatını yakalayacaklar.

2023 yılında önceki yıllardan farklı olarak sadece Gelecek Vadeden Girişimler değil aynı zamanda girişim dostu kurumlar ve yöneticiler de belirlenecek. Ayrıca kurumlara ve yöneticilere Sürdürülebilirlik Özel Ödülleri verilecek.

Bu yılki Gelecek Vadedenler Yarışması’nda girişimciler, 15 farklı kategoride mücadele edecek ve girişimlerini tanıtma fırsatı yakalayacaklar. Her bir kategori, kendi özel ödülüne sahip olacak ve en iyi girişimler jüri değerlendirmesi ile belirlenecek. Yarışmanın başvuruları 30 Eylül’e kadar devam edecek.

Ödül töreni Aralık 2023’te

Yarışmanın ödül töreni Aralık ayında düzenlenecek Startup Yatırım Zirvesi’nde gerçekleştirilecek. Yarışmada dereceye giren girişimler, yatırım dünyasının önde gelen yatırımcılarına yönelik sunum yapacaklar ve bire bir görüşmelerde yatırımcılarla bir araya gelecekler.

“Gelecek Vadeden Girişimler” Yarışması hakkında detaylı bilgi için gelecekvadedenler.com web adresini ziyaret edebilir, etkinliğe bu sayfadan başvuru yapabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor