Sucool Kuluçka Merkezi Inospark Programı 23-24 Aralık'ta

Sabancı Üniversitesi; TÜBİTAK Marmara Teknokent, AKBANK LAB ve Kavlak Avukatlık Bürosu proje ortaklığında Inospark adlı girişimcilere yönelik bir program proje başlatıyor. Tuzla Kampüsü SUCool Kuluçka Merkezi’nde düzenlenecek program 23-24 Aralık’ta gerçekleşecek.

Sabancı Üniversitesi bünyesinde erken aşama girişimcileri yönlendirerek, onlara kapsamlı destek hizmeti sağlayan Tuzla’daki SUCool Kuluçka Merkezi’nde, girişimcilere yönelik yeni bir program başlatıyor. 

Sabancı Üniversitesi; TÜBİTAK Marmara Teknokent, AKBANK LAB ve Kavlak Avukatlık Bürosu proje ortaklığında düzenlenen Inospark programı 23-24 Aralık’ta SUCool Kuluçka Merkezi’nde “Açık İnovasyon” yaklaşımıyla uygulamaya geçirilecek. 

Programa son başvuru tarihi 10 Aralık 2023 olarak açıklandı. Başvuruların ardından yapılacak değerlendirme sonucu seçilecek katılımcılar, programa kabul edilecek.

Siber Güvenlik, Finans ve Hukuk Teknolojileri Alanında Yaratıcı Fikirler Geliştirilecek 

Siber güvenlik, finans ve hukuk teknolojileri odak alanlarında yaratıcı iş fikri, proje ve girişimler çıkarmak isteyen yenilikçi ve teknolojistler, TÜBİTAK Marmara Teknokent, AKBANK LAB, Kavlak Avukatlık Bürosu ve Sabancı Üniversitesi İnovent A.Ş ortaklığında düzenlenen “Inospark Cybersecurity & Fintech & Legaltech” programına katılabilecek. 

Katılımcılar; etkinliğin başında duyurulacak siber güvenlik, finans ve hukuk teknolojileri odağındaki sorunlardan birini seçip, 2 günün sonunda buna bir çözüm önerisi sunacak.

Programın katılımcıları, 2 günlük inovasyon odaklı muhteşem bir deneyim yaşarken, eğitimlere katılıp, endüstri ve akademiden gelen mentorlarla birlikte çalışacak. 24 Aralık akşamı gerçekleştirilecek finalde ise jüri tarafından seçilen başarılı ekipler ödüllendirilecek. 

Sektör liderlerinden gelecek öngörüleri, endüstri problemleri ve bunlar üzerine iş fikirleri geliştiren yenilikçi insanları bir araya getiren “açık inovasyon” programı serisi Inospark hakkında daha fazla bilgi için inospark.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Inospark Cybersecurity & Fintech & Legaltech programına, 10 Aralık 2023 gün bitimine kadar inospark.org/basvur adresinden başvurabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor