Etid'in Deprem Bölgesine E-Ticaret Desteği Devam Ediyor

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği, deprem bölgesinin e-Ticaret ile kalkınmasını sağlamak amacıyla düzenlediği “Deprem Bölgesi E-Ticaret Konferansları Turu”nun ikincisini Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdi. ETİD’in deprem bölgesine özel destek programlarının tanıtımının yapıldığı etkinlik serisinin son ayağı Gaziantep’te düzenlenecek.

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği, deprem bölgesinin e-Ticaret ile kalkınmasını sağlamak amacıyla düzenlediği “Deprem Bölgesi E-Ticaret Konferansları Turu”nun ikincisini Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdi. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteklediği ve ETİD’in deprem bölgesine özel destek programlarının tanıtımının yapıldığı etkinlik serisinin son ayağı Gaziantep’te düzenlenecek.

16 yıldan beri Türkiye’de e-ticaretin sağlıklı gelişmesi için çalışmalar yürüten ve e-Ticaret’in Türkiye ekonomisinin itici gücü olması için çalışan Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD), deprem bölgesinin e-ticaret ile kalkınmasını sağlamak amacıyla düzenlediği “E-Ticaret Konferansları Turu” kapsamında ikinci etkinliğini 5 Aralık’ta Kahramanmaraş’ta Expo Kelebek Müzesi Konferans Salonu’nda düzenledi.

Açılış konuşmalarını Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hikmet Gümüşer ve ETİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Ekmekçi’nin yaptığı konferansta ETİD’in deprem bölgesine özel destek programlarının tanıtımını yapıldı. Kahramanmaraş merkezli depremin üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen bölgenin ekonomik yaralarının sarılma ihtiyacının halen sürdüğünü söyleyen Emre Ekmekçi şunları söyledi;

"Halihazırda üye firmalarımızın çok kapsamlı destek programları mevcut. Bizler de dernek olarak hem bu programları tek bir çatı altında toplamak hem de yeni programlar için istişarelerde bulunmak için üç farklı şehirde ‘Deprem Bölgesi E-Ticaret Konferansları’ serisi düzenliyoruz. Dernek olarak özel destek paketlerimizle deprem bölgesinin yanında olmaya devam edeceğiz."

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor