Eğitim Yönetim Platformu E-Sukul İçin Yatırım Turu Başladı

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan lisanslı Kitle Fonlama Platformu Basefunder, girişimcilik ekosistemini destekleyecek çalışmalara bir yenisini ekledi. Basefunder, bir eğitim yönetim girişimi olan e-sukul için yatırım turunu başlattı. İşte detaylar..

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan lisanslı Kitle Fonlama Platformu Basefunder, girişimcilik ekosistemini destekleyecek çalışmalara bir yenisini ekledi. Kuruluşundan bu yana 5 girişimi fonlanmaya açan, bunların üçünün fonlamasını başarıyla sonuçlandıran Basefunder, şimdi de e-sukul için yatırım turunu başlattı. 1 milyon 150 TL hedefiyle yola çıkan e-sukul, yatırımcıları için yüzde 5,75’lik pay ayırdı.

Okul yönetim sistemleri üzerine 3 yıllık yoğun bir Ar-Ge çalışması sonucunda 2022 yılında kurulan e-sukul, eğitim sektörünün ihtiyaçlarına nitelikli cevaplar vermek üzerine inşa edilen yazılım altyapısı ile pazarda lider konumda bulunuyor. Eğitim kurumlarının karmaşık yönetim ihtiyaçlarını tek bir entegre sistemle karşılamayı amaçlayan e-sukul; yapay zeka destekli otonom sistemi ile, muhasebe, öğrenci kaydı, devamsızlıklar, ders programı, online ders içerikleri ve sınav yönetimi gibi bir dizi kritik süreci içeren geniş bir yelpazede eğitim kurumlarının yönetimini kolaylaştırıyor.

Kapsamlı sistemiyle eğitim kurumlarına iş gücü yükünü hafifletme avantajı sunarak aynı zamanda kâğıt israfını da en aza indiren e-sukul, sıfır kâğıt kullanımı mottosuyla çıktığı bu yolda her yıl binlerce ağacın kesilmesini önlüyor ve çalıştığı her kurum başına TEMA vakfı üzerinden 1 adet fidan dikimi gerçekleştiriyor.

1 TL ile bile girişime ortak olma imkanı

Kitle Fonlama Platformu’nun girişim sermayesi ve melek yatırım ağlarına alternatif bir araç olarak ortaya çıktığını kaydeden Basefunder Kitle Fonlama Platformu Kurucusu Mehmet Dolgan, platform ile Türk girişimlerinin rekabette fark yaratmaları ve sürdürülebilir bir büyüme yakalamalarına olanak sağladıklarını söyledi. Ayrıca yatırımcıların yaptıkları yatırımın, Sermaye Piyasası Kurulu himayesinde Takasbank güvencesi altında olduğunu ifade eden Dolgan şunları söyledi;

Bağımsız bir kuruluş ile girişimlerin fotoğraflarını çekip analiz ettikten sonra makul bir değerleme ile yatırımcıların karşısına çıkarırken şeffaf süreçlere ve analizlere odaklanıyoruz. Basefunder, yatırımcılara yenilikçi ve dinamik bir yatırım aracı sunarken, 1 Türk Lirası ile bile farklı sektörlerden birçok girişime ortak olma imkanı tanıyor.

Eğitim Yönetim Sistemi platformu e-sukul hakkında detaylı bilgi için e-sukul.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Kitle Fonlama Platformu Basefunder hakkında detaylı bilgi için basefunder.com web adresini ziyaret edebilir, e-sukul fonlama sayfasını buradan inceleyebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor