Yeni Nesil Yatırım Uygulaması Foneria, Kitlesel Ön Talep Topluyor

Mobil uygulama üzerinden yeni nesil yatırım hizmeti sunan Foneria, fonbulucu platformunda gerçekleşecek kitle fonlama turu öncesi talep toplama sürecini başlattı. İşte detaylar..

Her tasarruf sahibinin yatırım tutarından bağımsız ve eşit şartlarla yararlanabileceği yeni nesil  yatırım uygulaması Foneria, Fonbulucu platformunda gerçekleştireceği yatırım turu öncesi talep topluyor. 

Gelişen teknoloji ve dijitalizasyonun doğru kullanımıyla herkesin bilinçli yatırımcı olarak en iyi getiriyi elde edebileceği bir model kurma hayali ile başlayan Foneria, iki yıllık bir teknoloji yatırımı neticesinde 2023’ün ikinci çeyreğinde hayata geçti. Sade ve finansal jargondan uzak, perakende tüketicisinin satın alma ve kullanım alışkanlıklarına uygun olarak tasarlanan Foneria, yüksek kaliteli profesyonel yatırım hizmetini herkes için erişilebilir kılıyor.

Foneria, 11 Ocak günü başlayan talep toplama sürecinde şu ana kadar 2 bin yatırımcıdan 26 milyon TL’yi aşkın ön talep aldı.

Yatırım turu fonbulucu kitle fonlama yatırımcılarına özel olarak 28,3 milyon dolar ön değerlemeden yapılacak. Türkiye’nin tek invest tech uygulaması Foneria’ya, yatırım turunda iştirak edip ön talep bildiren yatırımcılar yatırım tutarlarına ilave olarak yüzde 10 bedelsiz pay almaya hak kazanacak. 

Yeni nesil yatırım uygulaması Foneria hakkında detaylı bilgi için foneria.com.tr web adresini ziyaret edebilir, ön talep için fnb.lc/foneria-ontalep sayfasını inceleyebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor