Yeşil Teknoloji Startupları, Bu Hibe Fırsatını Kaçırmayın!

Ufuk Avrupa kapsamında Startup Europe programı ile fonlanan SynergistEIC Projesi ile yeşil teknoloji startuplarına özel kapsamlı bir ölçeklenme programı hazırlanmış ve yeşil teknoloji start-up'larına hibe verilecek. İşte detaylar..

Ufuk Avrupa kapsamında Startup Europe programı ile fonlanan SynergistEIC Projesi ile yeşil teknoloji startuplarına özel kapsamlı bir ölçeklenme programı hazırlanmış. Bu doğrultuda yeşil teknoloji start-up'larının 6 aylık bir büyüme programıyla ölçeklendirilmesi amaçlanıyor.

Bu program, iklim teknolojisi, temiz teknoloji, döngüsel ekonomi ve tarım-gıda olmak üzere 4 temel Yeşil Teknoloji alanındaki çözümlerin pazara çıkmasında katalizör görevi görecek faaliyetler uygulamayı hedefliyor. SynergistEIC projesi bu 4 teknoloji alanında faaliyet gösteren belirli startuplar için bir çağrı açtı.

Bu açık çağrı için tahsis edilen bütçe 750.000 Avro olup, bu miktar 15 start-up firmaya (5 EIC Hızlandırıcı başvurusu yapan ve 10 EIC Hızlandırıcı başvurusu yapmayan firma için) 50.000 Avro değerinde hibe olarak verilecek.

Başvuru sahiplerinin yeşil teknoloji alanında dijital ve derin teknoloji start-up'ları olması bekleniyor. Bu koşulu karşılayan start-uplar, EIC Hızlandırıcıya başvuran ve bu programa başvurmayan start-uplara yönelik olarak iki kategoride çağrıya başvurabilir. 

SynergistEIC Projesi için açılan çağrının başvuru koşullarına ilişkin detay bilgilere synergisteic.eu/open-calls/open-call-2 linki üzerinden ulaşabilirsiniz. Unutmayın, çağrı 13 Mart 2024 tarihine kadar yapılacak başvurular için açık. 

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor