Endeavor ScaleUp 5. Dönem Girişimleri Belli Oldu

Endeavor'ın P&G Türkiye iş birliğiyle hayata geçirdiği, 19 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan ScaleUp Programı'nın 5. dönem girişimleri belli oldu. İşte detaylar..

Endeavor’ın P&G Türkiye iş birliğiyle hayata geçirdiği, 19 Şubat Pazartesi günü açılış etkinliği gerçekleşecek olan ScaleUp Programı’nın 5. dönem girişimleri belli oldu.

ScaleUp Girişim Hızlandırma Programı, ürün ve hizmetleri pazarda talep gören, hızlı büyüme aşaması olarak adlandırılan “ölçeklenme”ye başlamış “Scale-up” girişimler için düzenleniyor. Endeavor, tüm dünyada 30’dan fazla ülkede desteklediği, ana hedef kitlesi olan Scale-up girişimler için özel olarak geliştirdiği bu program ile yerel ve uluslararası ağını Türk girişimcilere açıyor.

5 ay süren program, girişimlere dikey ve strateji odaklı atölyeler, ihtiyaçlarına yönelik birebir mentorluklar ve Endeavor’ın yerel ve global ağıyla görüşmeler sağlıyor ve globalleşme ve ölçeklenme hedeflerine ulaşma yolunda hız kazanmalarını önceliklendiriyor.

İşte Seçilen Endeavor ScaleUp 5. Dönem Girişimleri:

Endeavor ScaleUp Girişim Hızlandırma Programı hakkında detaylı bilgi için scaleup.endeavor.org.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor