25. Bi̇li̇şi̇m 500 Araştırması İçi̇n Başvurular Başladı

Türkiye bilişim sektörünün en önemli referans kaynağı olan “Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması-Bilişim 500” için başvurular başladı. 26 Nisan tarihine kadar tüm bilişim firmalarının başvurularının alınacağı araştırmanın sonuçları, 7 Ağustos tarihinde düzenlenecek ödül töreniyle açıklanacak. İşte detaylar..

Bu yıl “Evren Boşlukları Sevmez” mottosu ile 25’incisi gerçekleşecek araştırmada, en büyük 500 şirket, genel ve faaliyet gösterdikleri alt kategoriler özelinde sıralanacak. 26 Nisan tarihine kadar tüm bilişim firmalarının başvurularının alınacağı araştırmanın sonuçları, 7 Ağustos tarihinde düzenlenecek ödül töreniyle açıklanacak.

Bilişim dünyasının heyecanla beklediği “Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması-Bilişim 500” için geri sayım başladı. Türkiye’nin her yerinden bilişim şirketlerinin katıldığı araştırmada en büyük 500 bilişim şirketi genel ve faaliyet gösterdikleri alt kategoriler özelinde sıralanırken, bilişim sektörünün bugünü ve geleceğine dair öngörüler ile hedefler de ele alınacak. Bu yıl bilişim sektörünü 25’inci kez bir araya getirecek Bilişim 500’e başvurular, 26 Nisan’a kadar devam edecek.

Uzay keşifleri, bilişim teknolojilerine yepyeni ufuklar açıyor

Her yıl bilişim sektörüne ayna tutan Bilişim 500, bu yıl “Evren Boşlukları Sevmez” mottosu ile uzay teknolojilerinin bilişim teknolojilerinde yarattığı dönüşüme projeksiyon tutacak. Uzay keşiflerinin bilişim dünyasının geleceği için barındırdığı potansiyeli ortaya çıkararak; uzaktan algılama ve görüntü işleme, veri depolama ve işletme kapasitesinin artırılması, uydular aracılığıyla iletişim altyapısının güçlendirilmesi gibi çalışmaları konunun uzmanları ile bilişim dünyasının penceresinden tanımlayacak. Yeni teknolojilerin geliştirilme yolculuğunda kendine önemli bir yer edinen uzay keşiflerine ilgi duyan herkes için eşsiz bir platform yaratacak.

Bilişim 500, her yıl olduğu gibi bu yıl da bilişim dünyasının öncülerini bir araya getirerek, sektördeki gelişmeleri paylaşma, deneyimleri aktarma ve geleceğe ilişkin öngörüleri tartışma fırsatı sunacak. Bu yönüyle de sektör için önemli bir referans kaynağı olmanın yanı sıra çığır açan stratejilerle bilişim dünyasında fark yaratmak isteyenlere yol haritası sunacak Bilişim 500 araştırması; yerli-yabancı yatırımcılar ve iş birliği sağlamak isteyen şirketler için rehberlik görevini bu yıl da sürdürecek.

Başvurular Bilişim 500 web sitesi üzerinden yapılıyor

Bilişim sektörünün “Pazar Yeri” olarak kabul edilen Bilişim 500’e başvuran şirketler; Sistem Entegratörü ve İş Ortağı, Dağıtıcı, Türkiye Merkezli Üretici, Uluslararası Merkezli Üretici ya da Üreticinin Temsilcisi olmak üzere 4 ana kategori altında değerlendirecek. Bu kategorilerin donanım, yazılım, hizmet gibi alt tabloları bulunurken plus gibi özel tablolar da yine yerini alacak.

Başvuru için bilgilerini paylaşan firmalar kendilerinin, rakiplerinin ve pazarın gelişimini yakından takip ederek gelecekteki hedef ve planlarını daha verimli bir şekilde gerçekleştirme fırsatı da yakalayacaklar.

Başvuru yapan tüm firmalar ayrıca geçen yıl ilk kez başlatılan uygulama ile Bilişim 500 kataloğunda da yer alacak. Törende her yıl olduğu gibi sektörde 35 yılını geride bırakan profesyoneller onurlandırılacak.

Araştırmaya başvurular, Bilişim 500 web sitesi bilisim500.com üzerinden 26 Nisan’a kadar yapılabiliyor. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor