Logosoft ,Huawei Cloud Türkiye ile Güçlerini Birleştirdi

Türkiye’de yatırım yapan ilk hyperscaler ve public cloud hizmeti sunan Huawei Cloud Türkiye ile işletmelerin dijital dönüşümleri için gerekli olan bulut teknolojilerine yatırım yapan Logosoft güçlerini birleştirerek, yeni bir iş birliğine imza attı. İşte detaylar..

Türkiye’de yatırım yapan ilk hyperscaler ve public cloud hizmeti sunan Huawei Cloud Türkiye ile işletmelerin dijital dönüşümleri için gerekli olan bulut teknolojilerine yatırım yapan Logosoft güçlerini birleştirerek, yeni bir iş birliğine imza attı.

Telekom ağları, bilgi ve iletişim teknolojileri (ICT) altyapısı, akıllı cihazlar ve bulut hizmetleri olmak üzere dört önemli etki alanında entegre çözümler sunan Huawei Türkiye bulut alanındaki servisleri için, Logosoft ile iş birliği yaptı. Logosoft, Huawei Cloud distribütörü oldu. 

Logosoft CEO’su Nejat Saldanlı, işletmelerin daha verimli, karlı ve rekabetçi olabilmeleri için bulut teknolojilerine ihtiyaçları olduğunu belirterek şunları söyledi;

Logosoft olarak; işletmelerin dijital dönüşümleri için gerekli olan bulut teknolojilerine yatırım yapıyoruz. 2015 yılından beri bulut servislerimiz ve değerli iş ortağı kanalımızla Türkiye'deki işletmelerin büyümesi ve gelişmesine katkı sağlıyoruz. Huawei, Türkiye ‘de 100ün üzerinde bulut servisi ve 200ü Cloud olmak üzere 1000+ çalışanı ile destek veriyor. Türkiye'nin tek yerli ve public bulutu olan Huawei ile işletmeleri global bulut hizmetlerinden yararlandırırken aynı zamanda regülasyonla ilgili tüm  endişelerini ortadan kaldırıyoruz. Huawei Cloud distribütörü olmaktan dolayı çok mutluyuz. Farklı firmalarla iş birliklerimiz sürecek.

Huawei Cloud Türkiye Genel Müdürü Frank Ma ise konuşmasında şunları söyledi;

Logosoft ile ortaklık kurmaktan ve Türkiye'nin dijital geleceğine olan bağlılığımızı gösteren yerel bir veri merkezine yatırım yapmaktan heyecan duyuyoruz. Bu iş birliği, işletmeleri son teknoloji bulut çözümleriyle güçlendirecek ve dijital dönüşüm yolculuklarını hızlandıracaktır.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor