Juuli Türkiye'de Freelancer'ları Güçlendirmeye Devam Ediyor

Juuli ile Türkiye'de yaşayan 2000'den fazla freelancer global iş gücüne dahil oldu. Birleşik Krallık merkezli finansal platform Juuli ile Türkiye'de yaşayan freelancer'ların her yerden çalışmasına, ödeme almasına ve harcamalarını yönetmelerine çözümler sunarak finansal profillerini güçlendirmesine yardımcı oldu. İşte detaylar..

Küresel iş gücünün yarısını oluşturacak olan freelancer'ları güçlendirmeyi amaçlayan Birleşik Krallık merkezli finansal platform Juuli, Şubat ayında Türkiye'ye açıldı. Açılışından bu yana Türkiye'de 2000'den fazla freelancer Juuli'ye katılarak global iş gücüne dahil oldu.

Juuli, freelancer'ların her yerden çalışma, ödeme alma ve harcamalarını yönetmelerine yardımcı olan çözümler sunarak finansal profillerini güçlendiriyor. Platform, freelancer'ların şirket sahipliği ile ilişkili finansal karmaşıklıklar olmadan zanaatlarına odaklanmalarını sağlıyor. Juuli ile freelancer'lar freelance işlerini daha basit ve uygun maliyetli bir şekilde yönetebiliyor.

Juuli'de şu ana kadar:

  • Türkiye'de 2000'den fazla freelancer'a platforma katıldı.
  • Freelancer'ların global iş gücüne dahil olmalarını ve farklı para birimlerinde projelerini satabilmelerini sağladı.
  • Fatura finansmanı ile iş verenleriyle yaptıkları projeleri erken tahsil edebilmeleri sağlandı.
  • Freelancer'ların gerçekleştirdikleri projeler ve aldıkları çoklu para birimi ödemeleri ile finansal profillerini oluşturmalarına ve kredi skoru oluşturarak mikro kredilere ulaşma fırsatı bulmalarına katkıda bulundu.

Juuli, Türkiye'de daha fazla freelancer'ı globale açmayı, farklı para birimleri ile projelerini satabilmelerini ve taksitlendirme özelliği olan Juuli Debit Card ile her noktada harcama yapabilmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor