Vaillant Akademi, Dijital Eğitim Platformunu Hayata Geçirdi

Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamayı hedefleyen Vaillant Türkiye çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Marka, iş ortaklarının teknik bilgi birikimini geliştirmek amacıyla Vaillant Akademi Dijital Eğitim Platformu’nu hayata geçirdi. İşte detaylar..

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından Vaillant Türkiye, iş ortaklarının teknik birikimlerini geliştirmek amacıyla yeni bir uygulamayı daha devreye aldı. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlama amacını taşıyan Vaillant Türkiye, iş ortaklarına sağladığı teknik yetkinlikleri farklı bir seviyeye taşıyan yeni dijital eğitim platformunun lansmanını yaptı. Yüz yüze ve çevrimiçi eğitim formatı, ürün simülatörleri vb. içerikler ile sunulan platform, Vaillant Türkiye tarafından sağlanan 70’in üzerinde online içeriği katılımcıları ile buluşturuyor.

Vaillant tarafından hazırlanan içerikler ile Vaillant Akademi Dijital Eğitim Platformu, sosyal izlenme platformları gibi devamlı gelişmeyi hedefliyor. Kombi, ısı pompası, yenilenebilir enerji sistemleri gibi her geçen gün daha seçenekli hale gelen ısıtma sistemleri konusunda, sürdürülebilir öğrenme konseptlerini bir arada sunan platform, iş ortaklarının ve sektördeki paydaşların teknik bilgi birikimlerini artırarak onlara değer katmayı amaçlıyor.

Vaillant Akademi’den avantaj yaratacak programlar

Kullanıcı dostu ara yüzüyle daha fazla kolaylık, daha fazla esneklik, daha fazla kişiselleştirilmiştik ve daha fazla başarı vadeden Vaillant Akademi Dijital Eğitim Platformu, farklı bilgi düzeyindeki iş ortaklarını aynı platformda buluştururken katılımcılara, kendilerine uygun eğitim içeriklerine yine kendilerine uygun zamanda erişme imkanı sunuyor. Katılımcıların eğitimleri iş günlerine entegre etmelerine olanak sağlayan platformda eğitim içeriklerine 7/24 ulaşılabilecek.

Katılımcıların becerilerine ve isteklerine göre kişiselleştirilmiş eğitim önerileri sunan platform, eğitim gelişim yolculuğunun takip edilmesine de olanak sağlayacak. Eğitim programlarını tamamlayanlar ayrıca sertifika sahibi olmaya hak kazanacak.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor