Marmara Girişim'den 270 Üniversiteliye Ücretsiz Girişimcilik Eğitimi!

Gençlerin girişimciliklerine ve projelerine ayrı bir önem verip enerjilerinin en fazla olduğu dönemde onlara sağladığı bilgi desteğiyle daha doğru adımlar atarak başarı oranlarını yükseltmeyi hedefleyen Marmara Girişimcilik Merkezi, 2012 yılında İSTKA desteğiyle kurulmuş. Marmara Girişimcilik Merkezi’nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteğiyle organize ettiği Kosgeb Girişimcilik eğitimlerinden 24 yaş altındaki 270 üniversiteli ve yeni mezun ücretsiz yararlanabilecek. Detaylar haberimizde..

Marmara Girişimcilik Merkezi’nin, İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) desteğiyle organize ettiği KOSGEB Girişimcilik Eğitimlerinden 24 yaş altındaki 270 üniversiteli ve yeni mezun ücretsiz yararlanabilecek.

Gençlerin girişimciliklerine ve projelerine ayrı bir önem verip enerjilerinin en fazla olduğu dönemde onlara sağladığı bilgi desteğiyle daha doğru adımlar atarak başarı oranlarını yükseltmeyi hedefleyen Marmara Girişimcilik Merkezi, 2012 yılında İSTKA desteğiyle kurulmuş.

Marmara Girişimcilik Merkezi kurulduğu günden bu yana, yenilikçi fikirlere sahip girişimcilere yeni ticari değerler oluşturmalarını sağlamak için veya mevcut yeni girişimlerinin ticari değerlerini artırmaları için destek veren platformlar organize ediyor ve programlar düzenliyor.

24 yaş altındaki 270 üniversiteli öğrencini ve yeni mezunun ücretsiz yararlanabileceği KOSGEB Girişimcilik Eğitimleri programı da bu çalışmalardan birisi.

Marmara Girişim’den Kimler Faydalanabilir?

Yenilikçi bir fikri olan, henüz şirketini kurmamış, iş fikrini gerçekleştirmek için şirketini kurmak üzere olanların başvurduğu kadar, şirketini kurmuş bulunup da yatırım desteği, yönetim desteği, pazarlama desteği, ürün geliştirme desteği, proje yönetimi desteği gibi profesyonel desteklere ihtiyacı olan herkes Marmara Girişim’den faydalanabilir.

Ücretsiz Eğitimi Programından Nasıl Faydalanabilirsiniz?

  1. Eğitim Bilgilerinizi Ulaştırın: İlk aşamada, www.marmaragirisim.com adresinden Eğitim Başvuru Formu’nu doldurarak bilgilerinizi ulaştırabilirsiniz. Bu sayede en yakın zamanda ki eğitimimi kaçırmamanız sağlanıyor. 
  2. İş Planı Uzmanlarınızla Toplantı Yapın: Marmara Girişim’e bizzat giderek, “Girişimci Tanıma ve İş Fikri Değerlendirme Formu”nu doldurun. İş Planı ve Yatırım Uzmanlarıyla yapacağınız görüşmeyle birlikte ilk eğitime katılmanız için hazırlanıyorsunuz. 
  3. Sıradaki İlk Eğitime Katılın: Duyurusu yapılmış ve tarihi belirlenmiş ilk eğitime mutlaka katılın. Eğitime katılırken, yatırım uzmanlarımızla görüşmenizi yapmış olacaksınız ve artık iş planı yapmaya da hazırsınız.
  4. Faaliyetlerimize katılın, Danışmanlık Hizmetlerimizden Faydalanın: Eğitime katıldıktan sonra, Marmara Girişim “genç girişimci” buluşmalarına katılmaya devam edin. Projenizle ilgili olarak Marmara Girişim’in size sağlayacağı networkü mutlaka canlı tutun.

Marmara Girişimcilik Merkezi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için www.marmaragirisim.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Çalışmaları ve eğitimleri takip edebilmek için merkezin facebook sayfasını ve twitter profilini takip etmenizi tavsiye ediyoruz.

Yoğun katılım talebi sebebiyle dün başlayan ve 16 Ağustos'da başlayacak olan iki eğitim grubunun kontenjanı şimdiden dolmuş durumda. Eğer siz de üniversite öğrencisi veya yeni mezun iseniz; Eylül ayındaki ücretsiz girişimcilik eğitimlerinden faydalanabilmek için hemen başvuru formunu doldurun.

Haberimizi üniversite öğrencisi veya yeni mezun olup girişimcilik eğitimi almak isteyen okurlarımız başta olmak üzere, tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

YTÜ Matematik Mühendisliği mezunu, 2005 yılında yazılım mühendisi olarak bilişim sektöründe çalışma başladı. Şimdilerde data, martech ve ai odaklı projelerde Teknik  Proje Yöneticisi olarak çalışıyor. 2006-2010 yıllarında girişim analizlerini kişisel blogunda paylaştı, Eylül 2010'da yeni medya girişimi Girişim Haber'i kurdu. Yayın Yönetmenliğine ek olarak yazılarıyla da bu platformda yer alıyor.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor