Devler, Girişimcilere Zirve Yolunu Kariyer Zirvesi'nde Anlatacak!

İş dünyasının en büyük şirketlerinin üst seviyedeki yöneticileri ile bazı bakanların da katılacağı 9. Kariyer Zirvesi, 18 Haziran'da başlıyor. Detaylar haberimizde..

Siyaset ve iş dünyasının en önemli isimleri, bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilecek olan Kariyer Zirvesi'nde girişimci gençlere yol gösterecek. Türkiye'nin 2023 yılı için 500 milyar dolarlık ihracat hedefi koyduğu bu dönemde, girişimciliğin teşviki için büyük önem taşıyan zirvenin teması, "Girişimcilik ve Gençlik" olacak.

İhlas Vakfı tarafından düzenlenecek olan zirveye, Türkiye'nin 100 üniversitesi ile 29 farklı ülkeden toplam 1250 başarılı genç katılacak. Yarının girişimcileri olmaya aday bu gençler; iş ve siyaset dünyasının ustalarından, başlayacakları kariyer yolculuğunda önemli tüyolar alacak. Her biri kendi alanında zirvede olan iş adamları ve yöneticilerin kariyer hikâyelerini dinleme fırsatı bulacak olan gençler, girişimcilik konusunda cesaret veren anekdot ve bilgilere de ulaşacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı Binali Yıldırım, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça, SOCAR CEO'su Kenan Yavuz, TAV CEO'su M. Sani Şener, Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Mado CEO'su Atila Kambur, Daily Sabah Yazarı Taha Leli Arvas, tecrübelerini paylaşacak.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Resul İzmirli, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil ve divan edebiyatını Türkiye'ye sevdiren isimlerden Avukat Hayati İnanç da gençlere anekdotlarıyla ulaşacak.Her yıl zirvenin ardından yayınlanan 'Kariyer Zirvesi Dergisi' de konuşmacıların fikir, tavsiye ve tecrübelerini bütün Türkiye'ye ulaştıracak.

Kariyer Zirvesi hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız www.kariyerzirvesi2014.com web adresini ziyaret edebilirler.

Türkiye Gazetesi kaynaklı haberimizi  tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor