Radore KWORKS Girişimcilerini “Start-Up Paketi” ile Destekliyor

Türkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezi Radore, KWORKS Girişimcilik Araştırma Merkezi’nin yeni dönem programı kapsamında, “Radore Start-Up Paketi” ile girişimcilere destek vermeye devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezi Radore, KWORKS Girişimcilik Araştırma Merkezi’nin yeni dönem programı kapsamında, “Radore Start-Up Paketi” ile girişimcilere destek vermeye devam ediyor.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezi ve başarılı bir girişim örneği olan Radore, yeni girişimcilere destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda, girişimcilerin sürdürülebilir ve ölçeklenebilir teknoloji girişimleri başlatmalarına olanak tanıyan KWORKS programına seçilen ekipleri yıllık değeri 85.000 USD olan “Radore Start-Up Paketi”ni ücretsiz sunarak destekliyor.

Koç Üniversitesi bünyesinde yer alan KWORKS Girişimcilik Araştırma Merkezi‘nin programının yeni dönemine yenilikçi ürün, süreç ya da iş modeli geliştiren girişimciler başvurabiliyor. Radore Start-Up Pack ile girişimciler güçlü bir başlangıç yapabilme fırsatına sahip oluyor.

KWORKS programına seçilen ekipler, #radoreyesor hizmetinden de bu paket dahilinde faydalanabiliyor. #radoreyesor hizmeti dahilinde, projelerinin altyapı ihtiyaçları ile sistem ve network başta olmak üzere geliştirme sürecinde ihtiyaç duydukları tüm bileşenler hakkında sorularını Radore sistem yöneticileri ile paylaşma olanağına sahip oluyorlar.

Radore Start-Up Paketi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.radore.com/startup web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 5.186 kişi okudu.
Kategori: Yeni Girişim
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor