Hadi Fikrini Anlat, Bi-Fikir KAP'ın İkinci Başvuru Dönemi Başladı

Anadolu Grubu’nun geçen yıl başlattığı Bi-Fikir KAP’ın ikinci başvuru dönemi başlıyor. Yenilikçi ve yaratıcı fikirlerin değerlendirmeye alındığı program, üniversite öğrencilerine hayallerini Anadolu Grubu desteği ile gerçeğe dönüştürme imkanı sunuyor. Detaylar haberimizde..

Anadolu Grubu’nun geçen yıl başlattığı Bi-Fikir KAP’ın ikinci başvuru dönemi başladı. Yenilikçi ve yaratıcı fikirlerin değerlendirmeye alındığı program, üniversite öğrencilerine hayallerini Anadolu Grubu desteği ile gerçeğe dönüştürme imkanı sunuyor.

Anadolu Grubu’nun üniversite öğrencilerinin yenilikçi ve yaratıcı fikirlerinin hayata geçirilmesi hedefiyle geçen yıl hayata geçirdiği Bi-Fikir KAP için başvurular başladı. Anadolu Grubu çalışanlarının yaratıcı fikirlerini özgürce sunabildikleri, fikirleriyle tüm Grup şirketlerine katma değer sağladıkları bir inovasyon platformu olan Bi-Fikir, geçen yıl Bi-Fikir KAP ile üniversite öğrencilerine de açılmıştı. Bi-Fikir KAP sayesinde, üniversite öğrencilerinin hayalleri Anadolu Grubu desteği ile gerçeğe dönüşme imkanı buluyor.

Anadolu Grubu’nun inovasyon platformu Bi-Fikir’in, Grubun kampüs markası KAP (Kariyerini Anadolu Grubu’nda Planla) ile birleştirilmesiyle oluşturulan Bi-Fikir KAP kapsamında üniversite öğrencilerinin fikirleri 31 Aralık 2019 tarihine kadar toplanacak. Başvurular arasından başarılı bulunan proje önerileri önce yarı finale yükselecek. Finale çıkmaya hak kazanan proje önerisi sahipleri Mart ayında gerçekleştirilecek İnovasyon Kampı’na katılacak.

Nisan 2020’de gerçekleşecek finalde yarışacak projeler arasından seçilecek birinci projeye 20 bin TL, ikinci projeye 15 bin TL, üçüncü projeye 10 bin TL ödül verilecek. Uygulanmasına karar verilen projeler Anadolu Grubu desteği ile hayata geçirilecek.

Bi-Fikir KAP hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.kap.bi-fikir.com web adresini ziyaret edebilir, başvuru işlemlerinizi ise site üzerinden online olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.471 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Ulusal, Yarışma

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor