Dinamik Hızlandırma Programı, Yenilikçi Enerji Çözümlerini Arıyor

CK Enerji tarafından düzenlenen ve Viveka tarafından yürütülen “Dinamik Girişim Hızlandırma Programı” yenilikçi enerji çözümlerini arıyor. Programın başvuru süreci 23 Ağustosta tamamlanıyor.

Enerji sektörü büyük bir dönüşüm süreci yaşarken genç girişimleri, start-up'ları, yenilikçi projeleri desteklemek üzere harekete geçen CK Enerji, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılında, 'enerji sektörünün 2023 yılı projesi' olmaya aday 'Dinamik Hızlandırma Programı'nı Ankara'da girişimcilere tanıttı.

Dinamik Girişim Hızlandırma Programı; tamamlanmış teknolojilere veya ürünlere sahip ileri aşama girişimlere özel olarak tasarlanmış, girişimlerin enerji sektöründeki büyüme potansiyellerini keşfetmelerine ve CK Enerji desteğiyle enerji sektöründe hızla ilerlemelerine olanak sağlayan bir hızlandırma programı. 

BEDAŞ, AEDAŞ ve ÇEDAŞ ile Viveka İnkübasyon Merkezi’nin işbirliğiyle düzenlenen Dinamik Hızlandırma Programı, 'elektrik dağıtım sektörü ve dağıtım teknolojileri' konularında yenilikçi, teknolojik, ekonomik ve çevresel açıdan çözümler üreten akademisyen, öğrenci ve start-up'ların prototip seviyesindeki Ar-Ge projelerini hayata geçirmeyi hedefliyor.

Programa kimler başvurabilir?

Programa; ürününü tamamlamış ve ticarileşmeye hazır, kurumlar tarafından belirlenen ihtiyaç alanları ve problem sahalarına yönelik teknolojileri ve Ar-Ge kapasitesi ile çözüm üretecek olan ileri aşama girişimler başvurabilir

Dinamik; girişimlere enerji sektöründeki güncel ihtiyaçları keşfetme, bu ihtiyaçlara yenilikçi çözüm geliştirme ve sektör uzmanlarıyla ağ oluşturma gibi fırsatlar sunarak, dünyanın en hızlı büyüyen enerji piyasasına yolculuklarında girişimcilere eşlik ediyor.

Sensör Teknolojileri, Robotik Teknolojiler, Kestirimci Bakım, AR ve VR Teknolojileri, Malzeme Teknolojileri, Envanter Takip Sistemi, Makine Öğrenmesi ve Veri Analizi, Görüntü İşleme Teknolojisi, Haberleşme Teknolojileri, Dijitalleşme, IoT üzerine yenilikçi çözüm geliştiren tamamlanmış teknolojilere veya ürünlere sahip girişimlere yöneliktir.

Başvuru ve Değerlendirme Süresi nasıl?

Program başvuruları Temmuz ayında başlamış, 23 Ağustos 2023 tarihinde başvuru sürecinin dolmasının ardından projelerin nihai değerlendirmesi ise Ocak 2024’te Demo Günü final sahnesinde yapılacak.

Başvuru yapan girişimlerin sahip oldukları teknoloji ve Ar-Ge kapasiteleri tanımlanan ihtiyaç alanları ve inovasyon temaları kapsamında Viveka program ekibi ve CK Enerji uzmanları ile değerlendirilecekmiş.

Dinamik Hızlandırma Programı hakkında detaylı bilgi edinmek için viveka.com.tr/dinamik web safyasını ziyaret edebilir, başvurularınızı buradan yazabilirsiniz.

Haberimizi enerji sekötüne yönelik projesi olan giirşimciler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor