Van Girişimcilik ve İnovasyon Programı Başvurularınızı Bekliyor

Van Teknokent, bölgedeki girişimcilere yönelik girişimcilik ve inovasyon programını başlattı. in4startups ile birlikte Van ve bölgedeki girişimci üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalar yapılacak.

Van Teknokent Van'daki girişimcilik iklimini yeşertecek çok önemli bir programa ev sahipliği yapıyor. Türkiye'nin önde gelen girişimcilik programları yürütücüsü in4startups ile birlikte Van'daki ve bölgedeki girişimcilere yönelik girişimcilik ve inovasyon programını başlatıyor.

Program kapsamında girişimcilere yönelik eğitimler, girişimcilik analizleri, iş dünyasından fikirlerini danışabilecekleri mentorlar, ürün ve hizmetlerini satabilecekler ve işbirliği yapabilecekleri büyük kurumsal firmalarla görüşme imkanı sunulacak.

Van'da Girişimcilik ve İnovasyon Çağı

Programa başvuru yapan girişimciler aynı zamanda Türkiye'nin en büyük girişimcilik yarışması Gelecek Vadeden Girişimler Yarışması 24‘e doğrudan başvurmuş sayılacaklar. Ve yarışmada finale kaldıkları takdirde Aralık ayında gerçekleştirilecek Startup Yatırım Zirvesi'nde yatırım fonlarıyla bire bir görüşme hakkında sahip olacaklar.

Van Girişimcilik ve İnovasyon Programına başvurular 8 Eylül 2023 'te sona erecek. Programa Türkiye'nin her yerinden katılım sağlanabilmesi için programda yer alan etkinlikler, eğitimler, danışmanlıklar ve mentorluklar online olarak gerçekleştirilecek.

Programa Başvuru Şartları

Programa başvuracak girişimlerin fikir seviyesinde olması yeterli. Girişimciler fikirleriyle başvurularını yaptıktan sonra ön değerlendirmeye tabi tutulacaklar. Ön değerlendirmeyi geçip programa katılmaya hak kazanan girişimcilere önce temel girişimcilik ve inovasyon eğitimleri verilecek. Ardından girişimciler bire bir analiz edilerek kendilerine yardımcı olacak iş dünyasından mentorlar ve işbirliği ve satış yapabilecekleri kurumsal firmalar tespit edilerek görüşmeleri organize edilecek. Mentorlardan ve kurumsal firmalardan gelen geri dönüşlerle beraber girişimcilerin projelerini iyileştirmeleri sağlanacak.

Van Teknokent hakkında detaylı bilgi edinmek için vanteknokent.com web adresini, Van Girişimcilik ve İnovasyon Programı hakkında detaylı bilgi edinmek için ise in4startups.com/tr web adresini ziyaret edebilir, başvurularınızı buradan yapabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor