Ayda 354 Bin Dolar Kazanan Genç Girişimcilerin Başarı Sırrı Ne?

25 yaşındaki genç girişimci, 354 bin dolarlık aylık gelir sağlayan şirketini kurmadan önce 23 farklı iş deneyimi yaşadığını ifade ederek, bu süreçte elde ettiği en önemli önerileri paylaştı.

Steven Schwartz, hayatına 13 yaşında ilk iş deneyimiyle adım atmış ve sonrasında 22 farklı iş alanında deneyim kazanmış bir girişimci olarak öne çıkıyor. Bu deneyimlerin birçoğunu yakın arkadaşı Cameron Zoub ile birlikte kurdukları işlerde yaşamış. Schwartz, bazen tek bir günde yüz binlerce dolar kazandıklarını ve Zoub'un henüz lisedeyken bir Tesla Model S satın alacak kadar gelir elde ettiğini paylaşıyor.

Hikayesi CNBC Make It'e yansıyan bilgilere göre, Schwartz ve iş ortağı Jack Sharkey ile birlikte, sürdürülebilir bir iş modeli oluşturmadan önce bir dizi girişimde bulunmuşlar. Ancak, 2021 Mart'ında yazılım pazarı Whop'u başlatmalarıyla bu durum değişmiş gibi görünüyor. Schwartz, Whop'un "yazılım ürünleri için Etsy" olarak adlandırabileceğimiz bir platform olduğunu ve ayda yaklaşık 354,000 dolar kazandırdığını belirtiyor.

Gerçek Bir Sorunu Çözmeye Yönelmelisiniz!

Schwartz, bu başarının ardında basit bir fikrin yattığını söylüyor. Genç girişimci, "Gerçek bir sorunu çözmeye yönelmelisiniz" diyerek 25 yaşındaki bakış açısını paylaşıyor. Diğer büyük isimler de benzer bir perspektifi destekliyor. Milyarder girişimci ve yatırımcı Mark Cuban, gençlere iş kurma düşüncesinin ötesinde, sorunları nasıl çözebilecekleri üzerinde düşünmelerini öneriyor. Cuban'a göre, başarılı girişimlerin temelinde, sorunları çözme yeteneği yatıyor.

Kullanıcılara güvenli ortam sunuluyor

Mark Cuban da kendi başarısını bu şekilde elde etmişti. Cuban ve arkadaşı Todd Wagner, Indiana Üniversitesi basketbol maçlarını internetten dinlemek isteyenler için 1995 yılında AudioNet'i kurarak büyük bir başarı elde ettiler. Şirket sonradan Broadcast.com olarak adlandırıldı ve Yahoo tarafından 5.7 milyar dolara satın alındı.

Benzer bir şekilde, Schwartz da kendi deneyimleriyle bu önemli dersi öğrenmiş. Farklı girişimler denedikten sonra Schwartz, Whop ile hem güvenlik sorununu çözdüklerini hem de kişisel tatmin elde ettiklerini belirtiyor. Whop, kullanıcılarına daha güvenli bir ortam sunuyor.

Sonuç olarak, Schwartz'ın hikayesi, basit ama sorunları çözmeye odaklanmış bir yaklaşımın ne kadar değerli olabileceğini gösteriyor. Whop gibi platformlar, hem iş yapma hem de kişisel tatmin açısından önemli fırsatlar sunuyor.

WHOP Nedir? Ne işe yarar?

Whop, tüketicilerin dijital ürün ve hizmetlere göz atabileceği, keşfedebileceği ve satın alabileceği bir pazar yeri. Bu dijital 'ürünler', 'Notion şablonlarından' 'ücretli Discord topluluklarına' kadar birçok çeşitte olabiliyor. Whop, müşteriye öncelik veren, kullanımı kolay bir platform. Satın alma deneyimini ödemeden siparişin yerine getirilmesine kadar sorunsuz hale getiriyor. Kripto, Apple Pay, USD ve uluslararası ödeme desteğinden geniş bir ödeme seçeneği yelpazesine sahip. İncelemek isterseniz whop.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Rehber niteliğindeki haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor