BTM Girişimi Bosforas 22 Milyon Lira Değerleme ile Yatırım Aldı

BTM girişimlerinden B2B e-ticaret platformu Bosforas’a, 22.5 milyon lira değerleme üzerinden 2.7 milyon liralık yatırım yapıldı. Şirket, bu yatırımdan elde ettiği gelirle global arenadaki bilinirliğini artırmayı planlıyor.

İstanbul Ticaret Odası’nın girişimciliği desteklemek amacıyla kurduğu, yönetiminin önemli bir bölümünü ise İTO Meclis Üyeleri’nden belirlediği Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi’nden (BTM) bir yatırım haberi daha geldi. Bu kez yatırım yapan kişi, İTO Perakende Ticaret Meslek Komitesi Başkanı ve Meclis Üyesi Yavuz Altun oldu. Altun, BTM’nin Bosforas isimli girişimine, 22 milyon 500 bin lira değerleme üzerinden 2.7 milyon liralık yatırım yaptı.

B2B E-TİCARET PLATFORMU

Bosforas, lojistik ve teknoloji destekli çözümleri ile B2B ticareti kolaylaştırmak ve geliştirmek amacıyla Türkiye’de ve çeşitli ülkelerde hizmet veren bir B2B e-ticaret platformu.

Websitesi üzerinden hizmet veren şirket; üretici, dağıtıcı ve toptancıların, ürünlerini dijital pazarlama ve yeni nesil iletişim araçları ile daha geniş kitlelere ve coğrafi alanlara ulaştırabilmesini sağlıyor. Platformda sunulan özelleştirilmiş lojistik ve finansal çözümlerle KOBİ’lerin toptan ürün ve hizmetlere tek noktadan ulaşması mümkün. Bosforas, bu yatırımdan elde ettiği gelirle global arenadaki bilinirliğini artırmayı planlıyor.

8 AYDA 1 MİLYAR TL’DEN FAZLA

Bosforas’a yapılan bu yatırım ile BTM girişimlerine bu yıl içinde yapılan yatırım değerlemesinin tutarı 1 milyar 66 milyon 278 bin TL’ye ulaştı. BTM girişimlerine, BTM’nin kurulduğundan bugüne kadar ise 5 milyar 268 milyon 730 bin TL değerleme üzerinden yatırım yapıldı.

TEKNOFEST’TEN ÖDÜLLE DÖNDÜLER

T3 Vakfı tarafından Ankara Etimesgut Havaalanı’nda gerçekleştirilen TEKNOFEST’te, bu yıl eğitimden tarıma, ulaştırmadan uzaya girişimcilik alanında ilk kez düzenlenen yarışmalarda en iyi girişim ödülleri sahiplerini buldu.

BTM’nin iki girişimi de TEKNOFEST’ten ödülle döndü. ‘Hızlandırma Kategorisi’nde en iyi girişim ödüllerini BTM girişimlerinden MOVE ON tarım teknolojilerinde alırken, ulaşım ve mobilite teknolojilerinde en iyi girişim ödülüne LojiPark lâyık görüldü.

B2B e-ticaret platformu Bosforas hakkında daha fazla bilgi edinmek için bosforas.com web adresinden girişimi detaylıca inceleyebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor