5. Savunma Sanayii Buluşmaları 17 Ekim'de Düzenleniyor

İSO ve Türkiye’nin en büyük sanayi kümelenmesi SAHA İstanbul iş birliğinde gerçekleştirilen ‘Savunma Sanayii Buluşmaları’nın 5’incisi 17 Ekim tarihinde düzenlenecek.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) ve Türkiye’nin en büyük sanayi kümelenmesi SAHA İstanbul iş birliğinde gerçekleştirilen ‘Savunma Sanayii Buluşmaları’nın 5’incisi 17 Ekim tarihinde, katılımları beklenen Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün’ün katılımıyla düzenlenecek. 

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek organizasyonda, Türkiye ekonomisine katkı sunan en önemli sektörlerden biri haline gelen savunma sanayiinin önde gelen temsilcileri buluşacak. Etkinlikte, ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılında Savunma Sanayiimizin Dünyadaki Yeri’ başlıklı bir panel de düzenlenecek.

MSB Bakan Yardımcısı Dr. Celal Sami Tüfekçi moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panelde, ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci, BMC CEO’su Prof. Dr. Murat Yalçıntaş, STM Genel Müdürü Özgür Güleryüz ve SSB Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Kaya konuşmacı olarak yer alacak.

Panel ardından savunma sanayi tedarikçi buluşması kapsamında savunma sanayi firmaları ile tedarikçi firmalar ikili görüşmelerde bir araya gelecek.

17 Ekim tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek Savunma Sanayii Buluşmaları hakkında detaylı bilgi için iso.org.tr/savunma-sanayi-bulusmalari web adresini ziyaret edebilir, etkinliğe kayıt talebinizi bu sayfadan yapabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz, diğer Savunma Sanayii haberlerimizi de inceleyebilirsiniz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor