Türkiye-Arjantin Bilim ve Teknoloji İş Birliği İçin Çağrı Açıldı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Arjantin Bilim, Teknoloji ve Yenilik Bakanlığı (MINCyT) arasındaki iş birliği protokolü ile ilk tematik çağrı açıldı, ortak araştırma projeleri desteklenecek.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Arjantin Bilim, Teknoloji ve Yenilik Bakanlığı (MINCyT) arasındaki mevcut iş birliği protokolü çerçevesinde açılacak ilk tematik çağrı ile ortak araştırma projeleri desteklenecek.

29 Eylül 2023 tarihi itibariyle açılan 2561 –Arjantin Bilim, Teknoloji ve Yenilik Bakanlığı (MINCyT) ile İkili İş Birliği Programı 2023 Yılı Çağrısı kapsamında,

  • Havacılık ve Uzay Teknolojileri
  • Yapay Zeka
  • Biyoteknolojik İlaçlar
  • Deprem

alanlarında sunulan projeler değerlendirmeye alınacak.

Ortak araştırma projesi önermek isteyen Türk proje ekibinin, projeyi birlikte gerçekleştirecekleri Arjantinli proje ekibiyle proje ortağı olarak anlaşmaları gerekiyor. Tek taraflı proje başvuruları kabul edilmiyor.

2561 –Arjantin Bilim, Teknoloji ve Yenilik Bakanlığı (MINCyT) ile İkili İş Birliği Programı 2023 Yılı Çağrısı metni için lütfen tıklayın, başvurular için UİDB Proje Başvuru Sistemi’ne buradan ulaşabilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 29 Şubat 2024, E-imza Son tarihi:7 Mart 2024

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyor, diğer Girişimci Destekleri içeriklerimizi de incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor