3 Kasım'da 2. E-Ticarette Oyunlaştırma Zirvesine Davetlisiniz

GamFed Türkiye ve Oniki.net işbirliğiyle gerçekleşecek olan "E-Ticarette Yükselen Trend: Oyunlaştırma" webinarı için geri sayım devam ediyor. 2. E-Ticarette Oyunlaştırma Zirvesi 3 Kasım'da online düzenlenecek, davetlisiniz.

GamFed Uluslararası Oyunlaştırma Federasyonu ile Onİki işbirlğiyle 3 Kasım'da gerçekleşecek online bir etkinlik olarak gerçekleşecek Zirve'ye alanında uzman şu isimler katılıyor.

Neden Katılmalısınız?

E-ticarette oyunlaştırma, müşteri etkileşimini artıran, sadakati güçlendiren ve satışları artırmaya yardımcı olan etkili bir strateji. Bu webinara katılarak, e-ticaretinizi oyunlaştırma yöntemleriyle nasıl güçlendireceğinizi öğreneceksiniz. 

Eğlenceli ve rekabetçi bir şekilde müşterilerinizi etkilemek, onları motive etmek ve alışveriş deneyimlerini unutulmaz hale getirmek için oyunlaştırmanın sunduğu fırsatları keşfedin. Webinarda en son trendler, başarılı örnekler ve pratik ipuçları da yer alacak. 

E-ticaretinizi canlandırmak ve rakiplerinizin önüne geçmek için bu fırsatı kaçırmayın. Bu webinarda mutlaka yerinizi alın.

3 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek 2. E-Ticarette Oyunlaştırma Zirvesi'ne oniki.net/etkinlik/gamfed/3-kasim-2023 adresinden ücretsiz kayıt olabilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor