2024 Girişimci Yetiştirme Programı Başvurularınızı Bekliyor!

Geleceğin girişimcilerine çağrı: 2024'te girişimcilik serüvenini deneyimleyin. Eğitimler, atölye çalışmaları, ilham veren buluşmalar ve kitap tahlilleriyle girişimcilik dünyasını keşfedin. İşte detaylar..

T3 Girişim Merkezi, Türkiye'nin teknoloji ve inovasyon geleceğini şekillendiren genç girişimcileri yetiştirmek adına heyecan verici bir yolculuğa çıkıyor.

2024 Girişimci Yetiştirme Programı, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik olarak tasarlanmış. Bu programda öğrencilerin, girişimcilik eğitimleri ile problem tespitinden MVP geliştirmeye, iş modeli geliştirmekten proje yönetimine kadar girişimcilik yolculukları boyunca faydalanacakları ve bu yolculukta karşılaşacakları zorlukları aşmalarını sağlayacak bir beceri seti sunulması amaçlanıyor.

Girişimci Yetiştirme Programı tematik olarak 5 modüle ayrılmış

Modül 0: Startup 101

Bu modülde, startup ve KOBİ arasındaki farklar, girişim ekosisteminde sık karşılaşılan terimler ve bir girişimin temel unsurları olan vizyon, takım ve problem konularında temel bilgiler veriliyor.

Modül 1: Problemden Fikre

Bu modülde, bir girişimin başlangıç aşamasında karşılaşılan problemlerin tespiti, müşteri profili oluşturma, müşteri görüşmeleri, pazar analizi yapma, fikir geliştirme ve problemin çözümüne yönelik stratejiler üzerinde duruluyor.

Modül 2: Fikirden Ürüne

Bu modülde, ürün geliştirme sürecinde MVP, prototip ve POC aşamalarının nasıl ele alınacağı, önemli özellik setlerinin nasıl belirleneceği ve kullanıcı testlerinin nasıl yapılacağı üzerine odaklanılıyor.

Modül 3: Üründen Satışa

Bu modülde, bir ürün fikrinin girişime nasıl dönüştürüleceği, iş modeli geliştirme, SWOT analizi, ürün fiyatlandırması, para kazanma stratejileri ve şirket kurma süreçleri gibi iş geliştirme konularını ele alınıyor.

Modül 4: Satıştan Turcorn’a

Bu modülde, bir şirketin pazarlama stratejileri, ilk müşterilerini kazanma yöntemleri, proje yönetimi becerileri ve tohum yatırım ala bilecek seviyeye nasıl ulaşılacağı üzerine odaklanılıyor.

Girişimci Yetiştirme Programı, girişimcilik macerasına ilk adım atanlardan, kendi girişimini kurma hayali olan her seviyeden öğrenciye hitap ediyor.

Programı düzenleyen T3 Girişim Merkezi hakkında detaylı bilgi edinmek için t3gm.t3vakfi.org adresini, T3 Vakfı hakkında detaylı bilgi edinmek için t3vakfi.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Geleceğin girişimcilerine çağrı: 2024'te girişimcilik serüvenini deneyimleyin. Eğitimler, atölye çalışmaları, ilham veren buluşmalar ve kitap tahlilleriyle girişimcilik dünyasını keşfedin!

Son başvuru tarihi 16 Aralık 2023 olan programa mth.tc/GYP2024 adresinden başvuru yapabilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor