DinamikCRM, Yatırım Turunu Yüzde 108 Başarı ile Tamamladı!

DinamikCRM, Fongogo platformu üzerinden düzenlediği kitlesel fonlama kampanyasında 54 milyon değerleme üzerinden 200’ün üzerinde yatırımcının katılımıyla 2.740.298 TL tutarında yatırım alarak ilk turunu %108 başarı oranıyla tamamladı. İşte detaylar..

Farklı iş süreçlerini bulut üzerinde tek bir web platform altında toplayarak kullanımı kolay bir arayüz üzerinden sunan yerli CRM girişimi DinamikCRM; 54 milyon değerlemeyle çıktığı yatırım turuna, aralarında Fongogo Ventures GSYF ve Haxr Ventures’ın da bulunduğu 200’ün üzerinde kurumsal ve melek yatırımcıdan toplamda 2.740,298 TL’lik yatırım alarak turunu başarıyla tamamladı.

Müşterilerimizin yatırımcımız, yatırımcılarımızın da müşterimiz olması prensibini benimsiyoruz

DinamikCRM, 2023 hedefleri olan 1.500 tekil kullanıcıyı ve 300’den fazla çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmayı kullanıcı havuzunda barındırmaktadır. %100 yerli girişim olan DinamikCRM’in kitle fonlama kampanyasını tercih etmesinde en önemli neden; mevcut kullanıcılarının DinamikCRM yatırımcısı olma fırsatını yakalaması ile birlikte, yatırımcılarının da iş süreçlerini uçtan uca tek platform üzerinden yönetebilecekleri gelişmiş bir yazılıma sahip olmasıdır.

Elimizde Güçlü Bir Yazılım Var!

2023’ü hedefledikleri güzel yatırımlarla uğurladıklarını belirten DinamikCRM kurucusu Yahya Ekinci sözlerine şöyle konuştu;

Türkiye’de kurumsal yazılım pazarının giderek büyümesi ve bizimde elimizde çok güçlü bir yazılımımız olması bizi gelişmeye büyümeye daha da teşvik ediyor. Elde ettiğimiz fonu uygulamanın API  servislerinin geliştirilmesi, mobil uygulama arayüzlerinin yenilenmesi, müşteri destek takımının güçlendirilmesi ve global pazarda kullanacağız. 2024 yılı içerisinde şehir şehir gezeceğiz, kendimizi, sunduğumuz 40’tan fazla modüllerimizi, güçlü yazılımımızı anlatacağız. Önümüzdeki 5 yıllık dönem içerisinde ülkemizde borsaya kote ve global pazarda en az 3 farklı ülkede  OmnEase  markasıyla aktif olarak kullanılan bir uygulama olmayı hedefliyoruz.

DinamikCRM, iş süreçlerini tek bir platform üzerinden uçtan uca yönetme fırsatı sunan bulut tabanlı müşteri ilişkileri yönetimi yazılımı. Müşteri yönetimi, satış, sipariş ve randevu yönetimi gibi birçok özellik sayesinde işlerinizi kolaylıkla yönetebileceğiniz bu yazılım, aynı zamanda işletmelerin iş akışlarını optimize etmelerine yardımcı oluyor. Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren işletmeler için ideal bir çözüm olan DinamikCRM, hem küçük ölçekli girişimcilerin hem de büyük şirketlerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. DinamikCRM hakkında daha detaylı bilgi için dinamikcrm.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yahya Ekinci ve tüm DinamikCRM ekibini tebrik ediyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor