İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Ücretsiz Eğitimi

Ticaret Bakanlığı tarafından 26-27-28 Aralık 2023 tarihlerinde “Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Eğitim Programı” çevrimiçi olarak düzenlenecek. İşte detaylar..

Ticaret Bakanlığı tarafından 26-27-28 Aralık 2023 tarihlerinde “Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Eğitim Programı” çevrimiçi olarak düzenlenecek.

Eğitim programının sonunda (28 Aralık 2023 saat 17.00’de), zoom üzerinden on sorudan oluşacak çoktan seçmeli bir sınav gerçekleştirilecek olup sınavda en az yüzde elli başarı gösteren katılımcılara dijital Başarı Belgesi gönderilecek.

Programa katılım ücretsiz olup, katılım sağlayabilmek için egitimbasvuru.ticaret.gov.tr adresindeki bilgilerin doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurulması gerrekiyor.

“Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Eğitim Programı” ile ilgili detaylı bilgi edinmek isterseniz Ticaret Bakanlığının ilgili web sayfasını incelemenizi tavsiye ederiz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor