PayCore, Hayat Finans ile İş Birliğine İmza Attı

Ödeme sistemlerinin lider teknoloji şirketi PayCore, Türkiye'nin lisanslı ilk dijital bankası Hayat Finans ile processing hizmeti kapsamında iş birliği yaptı. İşte detaylar..

Ödeme sistemlerinin lider teknoloji şirketi ve pek çok kurumun çözüm ortağı olarak 30'dan fazla ülkeye teknoloji ihraç eden PayCore, Hayat Holding'in bankacılık yatırımı olan Türkiye'nin lisanslı ilk dijital bankası Hayat Finans ile iş birliğine imza attı. İş birliği kapsamında Hayat Finans'ın müşterilerine sunacağı kredi kartı ile üye işyerlerine sağlayacağı POS uygulamaları için PayCore Veri Merkezi üzerinden sistem işletimi ve operasyon hizmetleri verilecek. Kart kullanımı sahtekarlık işlemlerini izlemek amaçlı parametrik senaryo tanımlarıyla yönetilen bir uygulama olan Fraud Senaryo Yönetim Hizmeti sayesinde Hayat Finans, Fraud uyarı sistemi üzerinde çalışacak senaryoları oluşturacak ve raporlanan işlemlere yönelik alınacak aksiyonun kararını verecek.

Gerçekleştirdikleri iş birliğiyle ilgili açıklama yapan PayCore Genel Müdürü Mustafa Bezeklioğlu şunları söyledi;

PayCore olarak ödeme sistemleri alanında uzman 500'den fazla çalışanımızla 250'den fazla banka, finansal kuruluşu, telekom operatörü ve uluslararası şirkete teknoloji altyapımızı ve finansal yazılım çözümlerimizi sunuyoruz.  Anlaşma kapsamında Ocean 2.0 Kart Yönetim Sistemi, Acquiring, Fraud Senaryo Yönetim gibi hizmetlerimiz aracılığıyla sektördeki know-how'ımızı Hayat Finans ile paylaşacağız. Bizim gibi yeniliklere ve ilklere açık olan Türkiye'nin lisanslı ilk dijital bankası Hayat Finans'ın da aramıza katılmasından memnuniyet duyuyoruz. Kapsamlı teknoloji çözümlerimizle sektörün büyümesini desteklemeye devam edeceğiz.

Hayat Finans Teknoloji ve Bankacılık Servisleri Genel Müdür Yardımcısı Çetin Yalçın Güleç ise PayCore ile gerçekleştirdikleri iş birliğinden dolayı mutluluğunu dile getirdi ve şunları ekledi:

PayCore ile yaptığımız iş birliği, Hayat Finans olarak dijital bankacılık alanındaki hizmetlerimizi güçlendirmemiz ve müşterilerimize daha yenilikçi çözümler sunmamız adına önemli bir adım. PayCore'un ödeme sistemleri alanındaki uzmanlığı ve teknolojik altyapısı, kartlı ödeme sistemleri ürün ve hizmetlerimizi daha etkili bir şekilde sunmamıza olanak tanıyacak. Kartlı Ödeme Sistemleri Projesi'nde Paycore'un kurulu donanım ve yazılımlarına SaaS modeli üzerinden erişebilmemiz sayesinde entegrasyon süresi ve maliyetlerde ciddi tasarruf sağlarken, müşterilerimize daha hızlı, güvenilir ve pürüzsüz bankacılık hizmeti sunmaya devam edeceğiz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor