Yerli Elektrikli Motor Üreticisi, TOGG'un Moturunu Üretmek İstiyor

"Daha Temiz Bir Dünya" sloganıyla elektirikli motor üretimine odaklanan Joyce Teknoloji, yeni nesil elektrik motor ile dışa bağımlılığı azaltmayı hedefliyor. Joyce, EVRY Elektrikli Araçlar’ın geliştirdiği sıvı soğutmalı BLDC motorun bu alanda öncü rol oynayacağını düşünüyor ve TOGG'un motorunu üretmek istiyor. İşte detaylar..

Sanayi devriminden bu yana fosil yakıtların kullanımındaki artış, insanlığın çevreye verdiği zararların başında geliyor. Fosil yakıt kullanımıyla atmosfere salınan sera gazı yoğunluğunun giderek artması, gezegenin daha fazla ısınmasına neden olurken, küresel sıcaklık artışı da canlı türleri için oldukça tehlike arz eden iklim değişikliğini beraberinde getiriyor.

''Daha Temiz Bir Dünya'' sloganıyla yolan çıkan Joyce Teknoloji, insanlığın doğrudan ve dolaylı olarak ekosistemin dengesini bozarak çevresine verdiği bu zararların onarımına katkı sağlayacak fikirler geliştirmeye odaklanmış bir girişim. Ekosistemin sürdürülebilirliği için; sonuca odaklanmadan sürece odaklanan, sürecin başlangıcında ise ekosisteme saygı duyan bir yapı hedefliyorlar. Çözümü mümkün kılan ve sürdürülebilir değer yaratan yetenekli ve çevre bilinci gelişmiş bireyler olarak dünyada pozitif etki yaratacak başarılar hedefliyorlar.

Sürücü teknolojileri uzmanlığı ile çok kapsamlı endüstri birikimini birleştiren ekip şu alanlarda hizmet ve ürünler üretiyor;

  • Lityum İyon Pil
  • Elektrik Motorları
  • 1 ve 2 Kişilik Elektrikli Araçlar
  • Mobil Yaşam Taşıtları
  • Otomasyon ve Yazılım

"EVRY Elektrikli Araçlar işbirliğiyle Türkiye’nin kalkınma hamlesine yerli motorla güçlü bir katkı sağlamak"

Yeni nesil elektrik motor ile dışa bağımlılığı azaltmayı hedeflediklerini vurgulayan Joyce Teknoloji CEO'su Eren Efe Erkan, Joyce desteği ile EVRY Elektrikli Araçlar’ın geliştirdiği sıvı soğutmalı BLDC motorun bu alanda öncü rol oynayacağını söyledi.

"TOGG İçin Üretim Yapmaya Hazırız"

Benzer teknolojiyle TOGG ile yerli motor geliştirmenin en önemli hedeflerinden biri olduğunu dile getiren Eren Efe Erkan, şöyle konuştu;

“Milli gururumuz TOGG'tan sonra ülkemizde tanıtımları başlayan L7 sınıfı için tasarlanan ve ülkemizin dışa olan bağımlılığını sonlandıran yeni nesil sıvı soğutmalı elektrik motorlarıyla Türkiye, elektrikli araç pazarında diğer ülkelerin önüne geçebilecek. L7 sınıf araçların prototip motorlarını teslim etmeye başladık. Sıradaki hedefimiz ise TOGG için motor üretmek.”

Yerli elektrikli motor üreticisi Joyce Teknoloji hakkında detaylı bilgi için joyceteknoloji.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor