Girişimciler ve Girişici Adayları, 5 Saat Kuralını Denediniz mi?

Günlük hayatta üretkenliği artırmak için birçok çeşitli kaynak kullanılabiliyor. Keskin bir zekaya sahip olabilmek, beyin fonksiyonlarını geliştirmek için ise pek çok farklı metot uygulanıyor. İşte Bill Gates'in 5 saat kuralı hakkında detaylar.

Beyin sağlığını geliştirmek ve zekayı artırmak için çeşitli yöntemler bulunuyor. Başarıya ulaşmanızı sağlayacak beş saat kuralı, beyin sağlığını optimize etmek için düzenli bir aktivitedir.

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, konsantrasyonu ve çalışma becerilerini ilerletmek için kişisel ilgi alanlarına zaman ayırmayı asla ihmal etmiyor. Bunun için ise 5 saat kuralı dediği bir yöntemi devreye sokuyor.

Günü doldurmak, tamamlanması gerekenlere çok fazla vakit harcamak ve sayısız saatler boyunca çalışmak yerine kişisel aktivitelere zaman ayırmak aslında çok faydalı. 5 saat kuralı da bu durumun tam olarak planlanmış hali gibi.

Bill Gates'in kullandığı 5 saat kuralı, günde en az bir saat veya haftada 5 saatin belirli bir ilgi alanına harcanmasından oluşuyor. Kişiler belirli konular hakkındaki bilgileri öğrenmeye, birleştirmeye, çözümlemeye çalışıyor.

Milliyet kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor