KPMG & FINTR - Dijital Finansın Öncüleri İçin Başvurular Başladı

KPMG Türkiye ile FINTR'nin güç birliği yaparak hayata geçirdiği "KPMG & FINTR - Dijital Finansın Öncüleri” ödül programına, finans teknolojileri alanında yenilikçi projeler geliştiren bankalar ve fintech girişimleri 19 Ocak–8 Mart 2024 tarihleri arasında başvuru yapabilecek. İşte detaylar..

KPMG Türkiye ile Finansal İnovasyon ve Teknoloji Derneği'nin (FINTR), Türkiye'nin fintech ekosistemini destekleyerek finans ve teknolojiler bağlamında bölgedeki ve dünyadaki rolünü güçlendirmek amacıyla hayata geçirdiği "KPMG & FINTR - Dijital Finansın Öncüleri” ödül programı için başvuruların alınmasına başlandı.
 
İkincisi bu yıl düzenlenen ödül programına finansal hizmetler sektöründe fark yaratan çözüm ve hizmet geliştiren banka ve fintech girişimleri, 8 Mart 2024 tarihine kadar başvurularını yapabilecek.
 
Öncü Banka, Vizyoner Banka, İş Birliğine En Açık Banka, Küresel Öncü Fintech, Yükselen Fintech, Yenilikçi Fintech ve Finansal Kapsayıcılık olmak üzere yedi kategori altında ödüllerin verileceği programın jüri üyeliklerini ise şu isimler yapacak: CCW Teknoloji Yatırımları A.Ş. Kurucusu, Finansal Kurumlar Birliği Eski Başkanı Adem Duman; Brighton Üniversitesi İşletme ve Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ceylan Onay; 1773 İTÜ Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Deniz Tunçalp; FINTR Yönetim Kurulu Başkanı Demet Zübeyiroğlu; WinningCircle300 Kurucusu Efe Bulduk; Girişimci, Melek Yatırımcı, Mentor Nevzat Aydın ve KPMG Türkiye Fintech ve Dijital Finans Lideri Sinem Cantürk.
 
Yarışma kapsamında geçen seneden farklı olarak başvuru yapanların anket sorularına verecekleri yanıtlar ile Türkiye'deki fintech görünümünü ortaya koyan bir rapor ve  bir  akademik çalışma da yürütülecek. İlgili çalışmalar; Kadir Has Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Belma Öztürkkal, Rennes Üniversitesi Finans ve Muhasebe Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Canan Yıldırım ve Brighton Üniversitesi İşletme ve Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ceylan Onay liderliğinde hazırlanacak.
 
Başvurular, jüri üyeleri tarafından 11 Mart–5 Nisan 2024 tarihleri arasında değerlendirecek. Ödül töreni ise Türkiye'nin ilk ve en büyük global finansal teknoloji etkinliği olan İstanbul Fintech Week kapsamında, 16 Nisan 2024'te gerçekleştirilecek. Kazanan fintech girişimleri, IFW'da sunum yaparak kendilerini tanıtma imkânı bulacaklar.
 
KPMG Türkiye ile Finansal İnovasyon ve Teknoloji Derneği'nin (FINTR), Türkiye'nin fintech ekosistemini destekleyerek finans ve teknolojiler bağlamında bölgedeki ve dünyadaki rolünü güçlendirmek amacıyla hayata geçirdiği "KPMG & FINTR - Dijital Finansın Öncüleri” ödül programı için aşağıdaki linklere tıklayarak detaylı bilgi alabilir ve başvurularınızı yapabilirsiniz:
 
Bankalar: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=uyT_3okgAESMjvceaAN4sks72Pminl9Ol6y3xsG9hdRUOU9GRFBUQTZWTjYyTEhNRkNXVFdGWUw3OS4u

Fintech'ler: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=uyT_3okgAESMjvceaAN4sks72Pminl9Ol6y3xsG9hdRUQTJBUkJDVkpKQjZUUlpSNlpTTjA5MVhCTy4u

İstanbul Fintech Week hakkında detaylı bilgi için istanbulfintechweek.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor