Multinet Up ve Bim'den Çalışanları Mutlu Edecek İş Birliği

Multinet Up, Türkiye perakende sektörünün lider şirketlerinden BİM ile iş birliğine imza attı. Çalışan yardımı uygulamaları kapsamında gıda ve tüketim ihtiyaçları için çözüm niteliğinde olan iş birliği, işverenlere çalışan ihtiyaçlarına yönelik geniş bir hizmet sağlıyor. İşte detaylar..

Yemek kartı, kurumsal hediye ve sosyal yardım kartı, akaryakıt ve filo çözümleri gibi ürünleriyle şirketler için tasarruflu gider yönetimi hizmetleri sunan Multinet Up, çalışanların ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan platformunun kapsayıcılığını artırmaya yönelik yeni bir iş birliği daha gerçekleştirdi. İş birliği kapsamında MultiGift ailesine yeni bir marka çözümü olarak dahil olan BİM, şirket çalışanlarının gıda ve tüketim ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunacak.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Multinet Up Üye İş Yeri ve İş Birliklerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erem Çakıroğlu şunları söyledi;

Multinet Up olarak, geniş tedarikçi ağımız ile MultiGift kapsamında sunduğumuz çözümleri geliştirmeyi ve çeşitlendirmeyi tüm hızımızla sürdürürken, yeni iş birlikleri ve ortaklıklara da imza atmaya devam ediyoruz. BİM ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği sayesinde, BİM’in MultiGift marka çözümlerimiz arasına katılması ve Türkiye’de 11 bini aşkın BİM mağazasında yer alan 900’den fazla gıda ve tüketim ürününü kullanıcılarımıza sunuyor olmak bizim için çok kıymetli. Önümüzdeki süreçte özellikle çalışan yardımı uygulamalarının artış göstereceği Ramazan ayında, işverenleri ve çalışanları memnun edeceğine inandığımız projede emeği geçen herkese Multinet Up adına teşekkürlerimizi sunarım. 

İş birliği kapsamında BİM Hediye kartı ya da BİMPARA alan çalışanlar, Türkiye’deki bütün BİM mağazalarında kullanım sağlayabiliyor. 1 yıl geçerlilik süresi bulunan hediye kartı ve sınırsız kullanım süresi olan BİMPARA, tek seferde ya da birden fazla kullanıma bölünerek kullanılabiliyor. 

Multinet Up Hakkında

Multinet Up, geliştirdiği yenilikçi ödeme sistemleri ve hizmetler ile kurum ve kuruluşlara, üye iş yerlerine, tedarikçilerine ve tüketicilere "değer katan" çözümler sunan bir ekosistem olarak hizmet veriyor. 2010 yılından itibaren Fransız Up grup bünyesinde bir Fransız-Türk ortaklığı olarak faaliyet göstermektedir.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor