Dijital Varlık Altyapı Lideri Aquanow Türkiye'ye Stratejik Yatırım

Türkiye'nin önde gelen portföy yönetimi şirketlerinden Finberg ve Oyak Portföy, dijital varlık hizmetleri sunan Aquanow’un Türkiye’de bulunan şirketine yatırım yaptı. İşte detaylar..

Türkiye'nin önde gelen portföy yönetimi şirketlerinden Finberg ve Oyak Portföy, dijital varlık hizmetleri sunan Aquanow’un Türkiye’de bulunan şirketine yatırım yaptı. Bu yatırım, Oyak Portföy ve Finberg’in bugüne kadar girişim sermayesi yatırım fonları aracılığıyla gerçekleştirdiği teknoloji yatırımlarının devamı olarak, finansal teknoloji ve dijital varlık ekosistemlerinde yenilikçi çözümler geliştirmeye yönelik ortak bir vizyonun parçası olarak yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aquanow CEO'su Phil Sham, uzun süredir Türkiye pazarıyla ilgilendiklerini belirterek şunları kaydetti;

Türkiye oldukça büyük ve dinamik bir pazar. Oyak Portföy ve Finberg gibi vizyoner yatırımcıların desteğiyle, dijital varlık altyapı hizmetlerimizi ve likidite çözümlerimizi Türkiye’deki kurumsal şirketler arasında genişletmek ve finansal teknoloji ekosistemine getirdiğimiz yenilikçi katkıyı artırmak için çalışacağız. Ayrıca buradaki varlığımız Doğu Avrupa ve MENA pazarlarına açılmak için de bir köprü görevi görecek.

2018 yılında kurulan ve merkezi Vancouver, Kanada'da bulunan Aquanow, 50 ülkeden 300’ü aşkın kurumsal şirkete dijital varlık altyapı ve likidite konusunda yenilikçi çözümler sunuyor. Her ay, platformları aracılığıyla milyarlarca dolar değerinde işleme aracılık eden Aquanow’un hizmetleri arasında; cüzdan yönetimi, para transferi ve saklama hizmetleri başta olmak üzere dijital varlık yönetimi alanında geniş finansal hizmetler bulunuyor.

Bir süre önce Türkiye pazarına giriş yapan Aquanow yapılan bu yatırım ile birlikte hem Türkiye’deki müşteri sayısını artırmayı hem de Oyak Portföy ve Fibabanka’yla da stratejik iş birlikleri geliştirmeyi hedefliyor. Ayrıca bu yatırım, Oyak Portföy ve Finberg'in dijital varlıklar ve blockchain teknolojileri alanındaki yenilikçi girişimlere olan inancını göstermek açısından da büyük önem taşıyor. 

Dijital varlık hizmetleri platformu Aquanow hakkında detaylı bilgi için aquanowtr.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor