Yerli Hidrolik Su Sondaj Makinası Tasarımı ve İmalatı Çağrısı

Ülkemizin yeraltı suyu potansiyelinin araştırılması ve yerli hidrolik su sondaj makinasının tasarım, analiz, prototip imalatı ve testlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla TÜBİTAK çağrısı yayınlandı. İşte detaylar..

Ülkemizin yeraltı suyu potansiyelinin araştırılması, yaşanabilecek afetlerde ve iklim değişiklikleri sonucu oluşabilecek su tedarik sıkıntılarında yeraltı sularından hızlı ve etkin çözüm üretebilecek, uluslararası standartlara uygun teknik gereksinimleri sağlayan ve uluslararası arenada kalite, işlevsellik, fiyat vb. açılardan rekabet edebilir yerli hidrolik su sondaj makinasının tasarım, analiz, prototip imalatı ve testlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla TÜBİTAK Kamu Kurumları Araştırma ve Geliştirme Projelerini Destekleme Programı (1007 Programı) kapsamında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün müşteri kurum olarak yer aldığı “Yerli Hidrolik Su Sondaj Makinası Tasarımı ve İmalatı” başlıklı çağrı, Kamu Araştırmaları Destek Grubu (KAMAG) tarafından 15.02.2024 itibari ile yayınlandı.

Bu çağrıda aşağıdaki temalara yer veriliyor;

  • İmalat Teknolojileri
  • Akışkan Makinaları
  • Makina Tasarımı
  • Makine Elemanları
  • Otomasyon, Robotik Ve Mekatronik

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün çağrı kapsamında belirlenen ihtiyacı ve teknik isterler dokümanı ilgili tubitak.gov.tr/tr/destekler/kamu/ulusal-destek-programlari/1007/icerik-1007-cagrilari sayfasında duyurulacak olup, çağrıya ilişkin detaylı bilgilere ve başvuru sistemine ardeb-pbs.tubitak.gov.tr bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Çağrı dokümanına ulaşmak için linki tıklamanızı tavsiye ediyoruz. Unutmayın, hazırlanacak proje önerilerinin 03.05.2024 tarihine kadar sisteme kaydedilmesi gerekiyor.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor