Pavo ve Menulux'ten FikTek Pazarında Stratejik İş Birliği

Türkiye’nin en kapsamlı finansal teknolojiler ekosistemi Aktif Bank iştiraki Pavo ve Menulux arasında yeni bir iş birliği başlıyor. İşte detaylar..

Aktif Bank’ın her türlü işletmeye uçtan uca yeni nesil ödeme ve tahsilat çözümleri sunan iştiraki Pavo, Türkiye, İngiltere, Almanya ve diğer 24 ülkede 1.000'den fazla işletmeye sipariş ve ödeme çözümleri hizmeti sunan Menulux POS Sistemleri ile stratejik iş birliğini yeni nesil Pavo Android posları ile de devam ettirme kararı aldı. Yeni Nesil Ödeme Sistemleri Dünyasında da, Pavo ve Menulux firmaları müşteriler için bütünleşik çözümler üretmeye ve katma değer sağlamaya devam edecekler. Söz konusu iş birlikteliği ile müşteriler; iş süreçlerini optimize ederek, hem gelirlerini arttırabilecek hem de hizmet memnuniyetlerini yükselterek faaliyetlerini sürdürebilecekler.

6 farklı android POS modeli ve 5 farklı entegrasyon seçeneği sunduklarını belirten Pavo Genel Müdürü Ercan Taşkesen şunları söyledi;

Güçlü Ar-Ge ekibimizle yazılım evi iş ortakları için en çok tercih edilen çözüm ortaklarından biri olmaya devam ediyoruz. Yeni nesil android POS altyapımız ve entegrasyon çeşitliliğimiz sayesinde farklı sektörlerde yazılım geliştiren iş ortaklarımıza zaman, maliyet ve hızlı entegrasyon avantajı yaratıyoruz. Bu kapsamda Menulux ile de iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.

Pavo'nun teknoloji ve hizmet odaklı yeni nesil android POS çözümleri ile Menulux'un sektördeki engin bilgi ve tecrübesinden doğan bu sinerjiyi yorumlayan Menulux Kurucu Ortakları Özgür Ulucay ve Asım Bulut  şunları kaydetti;

Sahada Pavo cihazı gördüğümüz zaman ‘bizim Pavo’ diyebiliyoruz. Bu söylemde, iki firma arasındaki güçlü iş birliği kültürünün bir yansımasını görüyoruz. Menülüx POS Sistemleri olarak restoran, kafe, otel gibi birçok sektör için geliştirdiğimiz yenilikçi çözümleri, Pavo android POS'lar ile müşterilerimize daha kapsamlı, sürdürülebilir ve uçtan uca entegre bir şekilde sunabiliyoruz. Pavo ile iş birliğimiz, sürekli gelişen ve güçlenen bir ortaklık olarak devam ediyor. Pavo’nun deneyimli ekibinin de desteği ile müşterilerimizin hizmet süreçlerini kolaylaştırarak daha nitelikli bir Menulux deneyimi sunabiliyoruz. Bu güçlü sinerjiden doğan yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşım, Menulux ve Pavo'nun ortak imzasıdır.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor