İdeal Data ve Magnus İş Birliği İle Portföyler Çok Daha Akıllı

Magnus’un yapay zekâ destekli algoritmaları İdeal Data veri terminallerinde kullanıma sunuldu. İki teknoloji şirketinin iş birliği sayesinde artık kişisel portföylerin oluşturulması ve otomatik işlem emirlerinin yönetilmesi çok daha kolay ve hızlı olacak. İşte detaylar..

Türkiye'nin önde gelen finansal teknoloji firmalarından İdeal Data Finansal Teknolojiler A.Ş. ile yapay zekâ destekli algoritma hizmetleri sunan Magnus güçlerini birleştiriyor. Her iki kurum da müşteri odaklı yaklaşımlarını sürdürerek, İdeal Data'nın veri terminalleri ile desteklenen yenilikçi algoritma tabanlı çözümlerini finans sektörüne sunuyor. İdeal Data'nın kapsamlı veri terminalleri ve Magnus'un gelişmiş algoritmaları, yatırımcıların portföylerini daha akılcı ve etkin bir şekilde yönetmelerini sağlıyor. Artık kişisel portföylerin oluşturulması ve otomatik işlem emirlerinin yönetilmesi çok daha kolay ve hızlı!

Platform, kişisel portföylerin oluşturulmasını ve otomatik işlem emirlerinin yönetilmesini sağlıyor. Magnus’un gelişmiş algoritmalarının entegrasyonuyla, yatırımcıların risk profilleri ve finansal beklentilerine en uygun varlık dağılımlarını belirlemelerine yardımcı olan bu teknoloji, İdeal Data üzerinden doğrudan emir iletimi yapmayı da mümkün kılıyor. Piyasa dinamiklerine hızlı bir şekilde adapte olan ve sürekli güncellenen portföy takibi ile yatırımcılara anlık bildirimler ve derinlemesine performans analizleri sunuyor.

‘Sermaye piyasalarında daha geniş kitlelere ulaşacağız’

Sektör için önemli bir adım olan bu iş birliğinin imza töreninde Magnus Kurucu Ortağı ve CEO’su Dr. Esra Ulaşan şunları söyledi:

Bu kıymetli iş birliği ile sermaye piyasalarına ilgi duyan tüm kullanıcılara, dünyanın önde gelen algoritmaları ile istedikleri gibi portföyler oluşturabilecekleri bir platform sunuyoruz. İdeal Data’nın kapsamlı veri setleri ve hisse senedi alım-satım entegrasyonu sayesinde de kullanıcılar emir iletimini de kolaylıkla yapabilecekler. Yine kendi belirleyecekleri parametreler ile yeni varlık dağılımlarını alarak portföylerini dinamik bir şekilde yönetebilecekler. Artan yatırımcı sayısı ile birlikte sunduğumuz bu hizmetin çok daha geniş kitlelere ulaşacağına inanıyoruz.

‘Veri analizi uygulamalarını servis çeşitliliği ile geliştiriyoruz’

İmza töreninde yer alan İdeal Data Genel Müdür Yardımcısı Sezai Kılıç ise şunları ekledi:

İdeal Data olarak her gün yenilikçi çözüm ve hizmetleri kullanıcılarımıza sunmak için çalışıyoruz. Bunun için de startup iş birliklerine çok önem veriyoruz. Sunduğumuz kapsamlı veri analizi uygulamaları içine Magnus’un platformunu da ekleyerek hizmet ve servis çeşitliliğimizi artırmaktan dolayı mutluyuz. Özellikle son yıllarda sermaye piyasalarına ilgi çok arttı. Bu ilginin devamlılığının sağlanması için veri sağlayıcı kurumlara büyük görevler düşüyor. Biz de bu sorumluluğun bilincinde olarak hem mevcut ürünlerimizi geliştiriyor hem de yeni iş birlikleri ile güçlenerek büyüyoruz. Bu iş birliği sektöre hayırlı ve uğurlu olsun.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor