Tamamen Dijital Yemek Kartı TokenFlex'ten Dijital Hediye Kartı

Yemek kartı sektörünün hızlı büyüyen oyuncusu TokenFlex, dijital yemek kartının yanında şimdi de dijital hediye kartı ile kurumsal şirketlere daha geniş bir çözüm yelpazesi sunuyor. İşte detaylar..

Koç Topluluğu’nun finansal teknolojiler alanındaki temsilcisi Token’ın yeni nesil ödeme çözümleri markası TokenFlex, Türkiye’nin tamamen dijital ilk yemek kartı olarak 2022 yılından bu yana sektördeki hızlı büyümesini emin adımlarla sürdürüyor. Bugün kurumsal şirketlerde ve KOBİ’lerde çalışan 60 binden fazla kullanıcıya hizmet veren, üye iş yeri yaygınlığını her geçen gün artırarak Türkiye genelinde 30 binden fazla noktada kullanılabilen TokenFlex, yerel market ekosistemindeki yaygınlığı ile de öne çıkıyor. Yenilikçi çözümleri ile şirketlerin dijital dönüşümüne katkıda bulunmayı ve teknolojiyi kullanarak İnsan Kaynakları departmanlarının iş süreçlerini daha etkin ve kolay hale getirmeyi hedefleyen TokenFlex, şimdi de dijital hediye kartı ile kurumlara farklı hediye seçenekleri sunuyor. TokenFlex hediye kartı, Türkiye’nin önde gelen markalarında kullanılabiliyor. 

Şirketlere vergi avantajı, çalışanlara alışverişte özgürlük

TokenFlex Hediye Kartı, hem hediyeyi veren kurumsal şirketler hem de kullananlar için büyük avantajlar sağlıyor. Çalışanlara sahip oldukları hediye kartının geçerli olduğu markada istediği ürünü seçme özgürlüğü sunan kart, şirketlere ise vergi avantajı, operasyonel kolaylık ve çalışan memnuniyeti sunuyor. 

Tamamen dijital olarak tasarlanan TokenFlex Hediye Kartı için fiziki kart tedarik edilmesi gerekmediğinden, bakiye aktivasyon süreci hızlı ilerliyor. Kullanıcılar fiziksel kart taşıma zahmeti ve kart kaybetme sorunu olmadan kullanım sağlarken, doğaya da sorumlu davranılmış oluyor. Hem TokenFlex Yemek Kartı hem de TokenFlex Hediye Kartı harcamaları aynı uygulama üzerinden kolayca gerçekleştirilebiliyor, bakiyeler parçalı olarak kullanılıp anlık olarak uygulama üzerinden takip edilebiliyor. Uygulamada bulunan QR ve NFC teknolojileri hızlı, güvenilir ve pratik ödeme seçenekleri sunuyor. Ulusal zincir markalarda avantajlı alışveriş olanağı sunan TokenFlex, marka ağını daha da geliştirmek adına yaptığı anlaşmalarla hızla büyüyor ve farklı sektörlerden avantajlı kampanyalar ile çalışanların yemek ve hediye bakiyelerini verimli kullanmasını sağlıyor. 

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor