Emrah Altuntecim Hakkında

Emrah Altuntecim

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olup Kocaeli Üniversitesi İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalı'nda yüksek lisans çalışmasını tamamlamıştır. Türkiye’de birçok kurum ve kuruluşta performans arttırıcı ve sonuç odaklı eğitimler-seminerler veren ve çeşitli holdinglerin yönetim ve danışmanlık kadrosunda görev yapan Altuntecim, gerçekleştirdiği eğitim ve danışmanlık çalışmalarını da keyif ve heyecanla sürdürmektedir.

Mail
Blog
Web Site
Linkedin
Twitter
Yazar Performansı: 9 Kategori'de 4 içerik yayınladı, 2 yorum aldı.

Emrah Altuntecim tarafından Eklenen İçerikler

Girişimciler İçin Enfes Bir Deneyim Örneği: Satışta Leo Deneyimi

Girişimciler İçin Enfes Bir Deneyim Örneği: "Satışta Leo Deneyimi"

Galatasaray Stadındayız. Leo Residences Proje Lansmanı Programına yaklaşık 3 saat var. Tüm Nevita ve Newinn ekibi olarak heyecanla bugünü bekledik. Sabahın erken saatlerinden beri statta yoğun bir hazırlık var.. 
Girişimciler, İş İnsanları ve Yatırımcılar için: Neden Dubai?

Girişimciler, İş İnsanları ve Yatırımcılar için: Neden Dubai?

Körfez ülkelerinde eğitim ve gelișim faaliyetlerinde bulunmuș, expat olarak çalıșmıș bir eğitim adamı ve yönetici olarak, gözlemlerimi sizlerle paylașmak isterim. Özellikle Dubai eksenli deneyimlerimi sizlere aktarmak istiyorum. 
Sinekten Yağ Çıkarmak, İş Dünyasında da Bir Sanattır

Sinekten Yağ Çıkarmak, İş Dünyasında da Bir Sanattır

Nelere sahip olmadığını düşünerek zaman yitirme. Sahip olduklarınla neler yapabileceğini düşün. Şunu unutmayın; Sinekten yağ çıkarmak da bir sanattır, bu sanat sizin ve işletmenizin yaratıcı düşünme becerilerini açığa çıkarır.. 
Çin İş Seyahatim ve Sizler İçin Derlediğim Gözlemlerim

Çin İş Seyahatim ve Sizler İçin Derlediğim Gözlemlerim

Kısa bir süre önce Çin’in en büyük teknoloji devlerinden birinin davetlisi olarak Hong Kong üzerinden Çin’in Silikon Vadisi olarak da bilinen Shenzhen’e gittim. İşte Çin iş seyahatimin detayları ve sizler için derlediğim gözlemlerim..