Girişimciler, Boost The Future 5. Dönem Başvurularınızı Bekliyor

Endeavor Türkiye ve Akbank işbirliği ile gerçekleştirilen girişim hızlandırma programı Boost The Future’ın 5. Dönem başvuruları 21 Eylül’de kapanacak. Program, büyümek isteyen tüm teknoloji girişimlerini bekliyor.

Tamamen ücretsiz olan Boost The Future programına katılan girişim kurucuları, özel olarak tasarlanmış eğitim ve atölyelere katılma, Endeavor’ın deneyimli mentorlarından destek alma ve yatırımcılarla tanışma şansını yakalıyorlar. Girişimciler, Endeavor’ın Girişimci Seçim ve Destek ekibi tarafından yakın takibe alınarak Endeavor Yerel Seçim Panelleri’ne katılım önceliğine sahip oluyor ve Akbank LAB ile yakından çalışma fırsatını yakalıyorlar.

Girişimciler program boyunca hem güncel hem de döneme göre değişen ihtiyaç alanlarına göre fonksiyonel online eğitimlere ve atölyelere katılacak. Bu eğitim ve atölyelerde; girişimci metrikleri, strateji, hukuk, satış ve pazarlama, insan kaynakları, liderlik gibi önemli konular ele alınacak.

Programa dahil olan girişimler aynı zamanda seçkin bir girişim grubuna katılma şansını da yakalayacaklar. Böylece benzer zorluklarla karşılaşan girişimcilerle bir araya gelerek Endeavor çatısı altında bir paylaşım ve öğrenim ortamına girecekler.

Toplam 3 ay sürecek program girişimcileri yatırımcılarla buluşturacak Demo Day etkinliği ile son buluyor. Türkiye girişim ekosisteminin önemli temsilcilerinin davet edileceği Demo Day’de girişimciler, kendilerini tanıtma ve yatırım bulma yolunda önemli birer fırsat yakalayacaklar.

Boost The Future programına başvurularda şu kriterler aranıyor;

  • Teknoloji odaklı girişimcilerin,
  • Şirketlerinin kurulmuş veya erken aşama ürünün pazara sunulmuş olması,
  • İlk satışın yapılmış olması ve
  • Şirketin kurucu ortaklar dışında en az bir çalışana sahip olması

Son başvuru tarihi 21 Eylül olan Boost The Future programı hakkında detaylı bilgi için boostthefuture.org.tr web adresini ziyaret edebilir, etkinliğe boostthefuture.org.tr/basvur sayfasından başvuru yapabilirsiniz.

Haberimizi teknoloji girişimcileri başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor