Ziraat Katılım, Kitlesel Fonlama ile Büyüyen KiviERP'ye Ortak Oldu

Tüm üretim ve e-ticaretinizi yapabileceğiniz bir ERP çözümü olan KiviERP girişimi, Fonangels'da kitelesel fonlama alışının 1 yılını doldurmadan bir başarıya imza atı. Ziraat Katılım Bankası, Kivierp’ye Yatırım yaparak ortak oldu.

"Fikri Yazılıma Dönüştürmek" sloganıyla yola çıkan teknoloji ve yazılım sektörünün öncü projelerinden KiviERP, Türkiye'nin aktif kitle fonlaması platformlarından biri olan fonangels.com üzerinden geçtiğimiz yılın ekim ayında kitle fonlama kampanyasına çıkmıştı.

500’e yakın yatırımcısı ile birlikte tamamlanan projenin başarılı fonlanmasının ardından bir güzel haber de Ziraat Katılım’dan geldi. Ziraat Katılım, KiviERP’ye yaptığı yatırımla ekosisteme önemli bir katkıda bulunmuş oldu. Bu yatırım kitle fonlamadan çıkan girişimlere yapılan en büyük doğrudan kamu ortaklığı yatırımlarından biri olarak göze çarpıyor.

Ziraat Katılım’ın KiviERP projesine yatırımı, kurumsal finansal kuruluşlar ile gelecek vaat eden girişimler arasındaki işbirliğinin de yeni bir örneğini temsil ediyor. Kitle fonlaması kampanyası sonucunda öne çıkan ve kurumsal sorunları çözmek için kaliteli çözümler sunmak vaadiyle yola çıkan KiviERP, Ziraat Katılım’ın desteğiyle büyümesine ivme katacak.

Türkiye'nin Kitle Fonlama Ekosisteminde Çığır Açtı

Bu yatırım, yalnızca KiviERP için değil, aynı zamanda Türkiye'nin kitle fonlama yatırım sistemi için de bir dönüm noktası niteliği taşıyor. Türkiye'nin önde gelen finansal kuruluşlarından biri olan Ziraat Katılım’ın güçlü yatırımının sonuçlanması, kitle fonlama sistemi için ilham verici bir başarı hikayesi olarak ön plana çıkıyor.

Bu adım, kitle fonlama sektörü ile finans kurumları arasındaki işbirlikleri için yeni bir vizyon belirlemeye yönelik ve Türkiye'nin yenilikçi girişimlerinin büyümesini daha da hızlandırmayı amaçlıyor.

KiviERP CEO'su Malik Hakyemez, bu yatırımla ilgili şunları söyledi;

"Yaklaşık bir yıl önce, büyük bir heyecanla bu yolculuğa başladık. İlk adımımızı attığımızda, fonangels platformunun bize sunduğu destek büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Bu sayede kitle fonlama ile projemizi hayata geçirme şansı bulduk ve 491 yatırımcımızın bize duyduğu güvenle daha da büyüdük. Bu güveni boşa çıkarmamak için büyük bir sorumlulukla çalışmalarımıza devam ettik.

Bugünlere gelirken, Ziraat Katılım’ın da bize duyduğu güvenle büyük bir işbirliğine imza atmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Başarılarımızı kutluyoruz, sorumluluklarımızın arttığının da bilincindeyiz. Daha fazla çaba harcayacak ve yatırımcılarımızla birlikte daha büyük başarılar elde edeceğiz. Bu sürecin her adımında bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz."

Fonangels Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz KUŞ yapılan işbirliği hakkında şu değerlendirmelerde bulundu;

"fonangels.com olarak, Ziraat Katılım’ın KiviERP'ye yaptığı yatırım, kitle fonlamasının gücünün ve potansiyelinin, köklü finansal kuruluşların dikkatini çekmede ne kadar etkili olduğunun bir göstergesidir. Bu, yalnızca finansal bir başarı değil, aynı zamanda Türkiye'nin inovasyon ve girişimcilik potansiyelinin bir yansımasıdır.

Malik Hakyemez ve ekibini tebrik ediyorum. Bu gelişme ile ülkemizde Kitle Fonlama tarihinde bir ilke birlikte imza atmış olduk. Girişimcilerimize öz güven ve vizyon katacak bu gelişmenin Ekosisteme ve yatırımcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

KiviERP projesi, kitle fonlamasını kullanarak farkındalık yaratma, güçlü bir destekçi topluluğu inşa etme ve finansal sektörün önde gelen aktörlerinin ilgisini çekme konusundaki Türk girişimcilerinin başarısını gözler önüne seriyor. Ziraat Katılım ile kurulan bu stratejik ortaklık, gelecekteki işbirlikleri için bir örnek teşkil ederken, Türk girişimcilik ekosisteminin de küresel sahnede daha üst seviyelere çıkmasına katkı sağlayacak.

Tek bir entegrasyon programı ile tüm üretim ve e-ticaretinizi yapabileceğiniz bir ERP çözümü olan KiviERP projesini kivierp.com web adresinden detaylıca inceleyebilirsiniz.

KiviERP CEO'su Malik Hakyemez'i tebrik ediyor, yatırım haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor