Ülkemizdeki Kitlesel Fonlama Sistemi Fongogo İle Büyüyor!

Dünyayı kasıp kavuran crowdfunding ülkemizde büyümeye devam ediyor! Fongogo ise Türkiye’deki markete hızlı giriş yapmış son aktörlerden. Crowdfunding’i, tüm tutkulu girişimcilere öneriyor! Detaylar haberimizde..

Dünyayı kasıp kavuran crowdfunding ülkemizde büyümeye devam ediyor! Fongogo ise Türkiye’deki markete hızlı giriş yapmış son aktörlerden. Aralık 2013’ün başından beri yayında olan Fongogo, şimdiden  birçok alandan gelen farklı projelere ev sahipliği yapmış bile.

Hayata geçirmek veya geliştirmek istediğiniz fikir ve projeleriniz varsa, crowdfunding yani kitlesel destek / kitlesel fonlama – tam size göre! Genç, yenilikçi ve etkili bir sistem sunan model ile bir yandan girişiminizde bir sonraki adıma geçmek için ihtiyacınız olan fonu bulurken, bir yandan da tanıtım yapma ve geribildirim alma fırsatı yakalayabiliyorsunuz.

“Tamam da kulağa hala çok karmaşık geliyor!” diyorsanız, Fongogo'ya ulaşın. Ekip ile beraber çalışarak süreci hem keyifli hem de kaliteli sonuçlar çıkartacak şekilde adım adım tamamlayabilir, elçilerden, danışmanlardan ve sosyal medya uzmanlarından yararlanabilirsiniz.

Fongogo hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak ve kitlesel fonlama sistemini denemeye başlamak için www.fongogo.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Crowdfunding’i, tüm tutkulu girişimcilere öneriyor, haberimizi girişimcilik ekosistemimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor