Büyük Veri ile Büyük Resmi Görmek Seminerine Davetlisiniz

İTÜ ARI Teknokent ve Vodafone işbirliği ile gerçekleştirilecek olan "Büyük Veri ile Büyük Resmi Görmek" seminerinde "Büyük Veri" kavramına bir giriş yapılacak olup, dünyadaki ve Türkiye'deki örnek uygulamalara değinilerek gelecekteki olası fırsatlar değerlendirilecek. Detaylar haberimizde..

İTÜ ARI Teknokent ve Vodafone işbirliği ile gerçekleştirilecek olan "Büyük Veri ile Büyük Resmi Görmek" seminerinde "Büyük Veri" kavramına bir giriş yapılacak olup, dünyadaki ve Türkiye'deki örnek uygulamalara değinilerek gelecekteki olası fırsatlar değerlendirilecek.

İTÜ ARI Teknokent ve Vodafone işbirliği ile gerçekleştirilecek olan "Büyük Veri ile Büyük Resmi Görmek" semineri 16 Mart 2016, Çarşamba günü 14:00-16:00 saatleri arasında İTÜ ARI Teknokent ARI 3 Binası'nda gerçekleştirilcek.

Makineler, bilgisayarlar, internet, akıllı telefonlar... Hepsi ilk çıktıklarında kimileri tarafından fazla karışık bulundu ve tutmayacağı düşünüldü ama artık hayatımızın vazgeçilmez parçaları oldular. Büyük veri de bu şekilde hayatımızı değiştirmeye başladı. Bir sonraki satın alacağımız elbiseden, tanımak isteyeceğiniz ortak arkadaşlara kadar birçok şeye müdahil oluyor. Bu seminerde, “Büyük Veri” kavramına bir giriş yapılacak olup, dünyadaki ve Türkiye'deki örnek uygulamalara değinilecek ve gelecekteki olası fırsatlar değerlendirilecek.

Vodafone'un inovasyon şirketi OKSİJEN'in veri bilimcilerinden Onur Karadeli ve Mustafa Sever, üzerinde çalıştıkları Büyük Veri projelerindeki deneyimlerini paylaşacak.

"Büyük Veri ile Büyük Resmi Görmek" Seminerinde Neler Konuşulacak?

  • Büyük Veri nedir?
  • Dünyadaki ve Türkiye’deki örnek uygulamalar neledir?
  • Gelecekteki olası fırsatlar neler olabilir?
  • Apache Hadoop ekosistemi

Kimler Katılmalı?

Proje yöneticileri, iş analistleri, yazılımcılar ve karar vericiler olmak üzere “Büyük Veri” üzerinde çalışmayı düşünen herkes bu etkinliğe ücretsiz bir şekilde katılabilir.  (Kontenjan Sınırlı!)

Unutmayın, "Büyük Veri ile Büyük Resmi Görmek" semineri 16 Mart 2016, Çarşamba günü 14:00-16:00 saatleri arasında İTÜ ARI Teknokent ARI 3 Binası'nda gerçekleştirilcek.

"Büyük Veri ile Büyük Resmi Görmek" semineri hakkında daha detaylı bilgi edinmek için www.ariteknokent.com.tr web adresini ziyaret edebilir, web sitesi üzerinden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi proje yöneticileri, iş analistleri, yazılımcılar ve karar vericiler başta olmak üzere büyük veri ile ilgilenen tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor