Küresel Altyapılarla Entegre Yeni Nesil Ödeme Deneyimi: Payneos

Yeni nesil ödeme ve e-Belge çözümü Payneos, entegre olduğu küresel ölçekli ödeme sistemleri ile sektör fark etmeksizin her yerden kolay ve güvenli ödeme alabilecekleri kesintisiz ve son teknoloji bir ödeme çözümü sunuyor.

Yeni nesil ödeme ve e-Belge çözümü Payneos'un birlikte çalıştığı küresel ölçekli ödeme sistemleri ile binlerce kişinin aktif bir şekilde alışveriş yaptığı spor etkinliklerinden perakende veya restoran gibi pek çok alanda ödemeler sadece NFC özelliğine ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar aracılığıyla kolaylıkla alınabiliyor ve operasyonlar sorunsuz bir şekilde yürütülüyor.

B2B işletmelerin ihtiyaçlarına cevap veren gelişmiş ödeme sağlayıcısı

Android işletim sistemine sahip POS terminallerinden veya NFC özelliğine sahip Android akıllı cihazlardan ödeme alabilen Payneos, sadece yazılım ile çalışan POS yaklaşımı ve küresel markaların yanı sıra bankalarla olan entegrasyonu sayesinde ek cihaz ihtiyacını ortadan kaldıran ödeme altyapısı sağlıyor.

Payneos ile işletmeler güvenli ödemelerini kolaylıkla alabiliyor ve her yerde e-Belge oluşturabiliyor. Yeni nesil ödeme teknolojisi Payneos, ilerleyen dönemlerde oluşabilecek ihtiyaçlara bugünden cevap veren ödeme çözümleriyle karmaşık ve yüksek maliyetli ödeme sistemlerini geride bırakıyor.

Payneos Kurucusu Murat Sıcakkanlı, konuyla ilgili şunları söylüyor:

“Katılımın çok yüksek olduğu etkinliklerde veya çok sayıda masanın ödeme yapmak istediği durumlarda ödeme süreçlerini mümkün olan en kısa sürede tamamlamak hem işletme hem de tüketici açısından çok önemli. Bu imkanların yanı sıra e-Belge desteği, ödeme entegrasyonlarımız ve cihaz yönetimi gibi sayısız imkanlarımızla işletmelerin ödeme alma konusunda bir numaralı tercihi haline geliyoruz. Bu noktada küresel ödeme firmaları ile birlikte sağladığımız altyapı da Türkiye'deki pek çok B2B işletmenin ödemelerine çok daha kısa sürede erişmesini sağlıyor.”

Küresel ölçekli ödeme sistemleri ile birlikte çalışan, yeni nesil ödeme deneyimi sunan Payneos hakkında daha fazla bilgi için payneos.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Girişim Tanıtım haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor