OtoKonfor, 190 Milyon TL Değerleme Üzerinden Yatırım Aldı

Otomotiv sektörüne teknolojik altyapısıyla yenilikçi çözümler üreten OtoKonfor, Startup Burada Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ile 190 milyon TL değerleme üzerinden 8 milyon TL yatırım alarak yatırım turunu başarıyla tamamladı.

Araç sahiplerinin satış sonrası tüm ihtiyaçlarına tek bir uygulamayla cevap veren ve yüzde 100 yerli ve milli sermayeyle geliştirilen OtoKonfor’un yatırım turu 30 gün sürdü. Girişim, bu sürenin sonunda Startup Burada Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ile 190 milyon TL değerleme üzerinden 707 yatırımcıya ve yüzde 100.63’lük yatırım seviyesine ulaştı.

Yatırım turu ile ilgili izlenimlerini aktaran OtoKonfor Marka Başkanı Özgün Yalın şunları söyledi:

“Aldığımız 8 milyon TL’lik yatırımın yüzde 44’ünü pazarlama ve tanıtım faaliyetlerine, yüzde 22’sini yazılım geliştirmeye, yüzde 22’sini personel giderlerine ve yüzde 12’lik kısmı da yönetim giderlerine ayırmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda planladığımız hizmetleri bu yatırım sayesinde çok daha hızlı aktif edeceğiz ve hizmet sağlayıcılarımızı geliştirip artıracağız. Startup Burada Platformu üzerinden başarıyla gerçekleştirdiğimiz kitle fonlama turunda bizi destekleyen tüm yatırımcılarımıza teşekkür ediyoruz.”

Yerinde periyodik bakım, arıza onarım, akü takviye, yerinde yıkama ve kuaför hizmetleriyle OtoKonfor en çok ihtiyaç duyduğunuz hizmetleri bulunduğunuz adrese gelerek aracınızın başında gerçekleştiriyor.

Girişim, bireysel çözümler dışında kurumsal çözümlerle de, şirket araçlarıyla ilgili ihtiyaç olabilecek neredeyse tüm hizmetleri sağlıyor. Tasarladığı "Filo Yönetim Hizmeti" ile araçların servis hizmetlerini, mobil hizmet ihtiyaçlarını, asistanlık hizmetlerini ve tüm bu süreçlerin takibini yürütebilmenizi sağlıyor.

Otokonfor hakkında detaylı bilgi için otokonfor.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor