Etki Girişimlerine Özel Program Workup4Future Hayata Geçiyor

Türkiye İş Bankası, Workup çatısı altında Girişimcilik Vakfı partnerliği ve Hackquarters yürütücülüğünde afet odaklı ve sürdürülebilir teknoloji üreten etki girişimlerine özel hızlandırma programı Workup4Future’ı hayata geçiriyor.

İş Bankası, ülkemizde girişimciliğin gelişmesi ve ekosistemin büyümesi adına sunduğu kapsamlı destek ve değer önerilerini, afet odaklı ve Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları çerçevesinde teknoloji üreten etki girişimlerine yönelik hızlandırma programı Workup4Future ile zenginleştiriyor. Program, Türkiye Girişimcilik Vakfı partnerliği ve Hackquarters hızlandırıcılığında gerçekleştirilecek.

2017’den bu yana her dikeyden girişime ev sahipliği yapan, son yıllarda farklı alanlara özel programlarla ekosistemi ve startupları destekleyen Workup çatısı altında düzenlenecek Workup4Future programına, doğal afetler başta olmak üzere, “karbon salımının azaltılması”, “gelir adaletinin sağlanması” ve “cinsiyet eşitliği” gibi Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına yönelik teknoloji geliştiren, fikir aşamasını tamamlamış, sürdürülebilir ve ölçeklenebilir girişimler başvurabilecek. 

Seçilen girişimler, 4 ay sürecek program kapsamında uzman mentorlar ve mezun girişimlerle bir araya gelme, bu alanda aktif yatırım yapan FounderOne, Arya GSYF, MAXİS GSYF ve İş Bankası 100. Yıl Girişim Sermayesi ile buluşma imkânlarına sahip olacak. Ayrıca İş Bankası ve grup şirketleri ile Türkiye Girişimcilik Vakfı’nın ulusal ve uluslararası ağı ile müşteri kazanımı, kavram kanıtlama çalışmaları ve ürün/hizmet satışı olanaklarına ulaşabilecek. Girişimler, İş Kule Workup Alanı’nda ücretsiz ofis imkânından da yararlanabilecek.

Workup4Future programına başvurularınızı 5 Aralık Salı gününe kadar workup.ist/workup-for-future web sitesi üzerinden yapılabilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor