Kurumiçi Girişimcilik Konferansı 23 Ekim'de İstanbul'da!

Girişim Fabrikası tarafından düzenlenen "Kurumiçi Girişimcilik Konferansı" 23 Ekim 2014 tarihinde Hilton İstanbul'da gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Girişim Fabrikası tarafından düzenlenen "Kurumiçi Girişimcilik Konferansı" 23 Ekim 2014 tarihinde Hilton İstanbul'da gerçekleştirilecek. Konferansa geçtiğimiz yıl olduğu bu yılda önemli isimler katılacak.

Özyeğin Üniversitesi’nin evsahipliğinde Girişim Fabrikası'nın ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği ve büyük ilgi gören Kurumiçi Girişimcilik Konferansı'nın ikincisi bu yıl 23 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşiyor. Açılış konuşmasını Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin’in yapacağı konferansa geçtiğimiz yıl olduğu bu yılda önemli isimler katılıyor.

İlk yıl 65'ten fazla şirketten 170 konuğun katılımı ile gerçekleşen ve dünyanın önde gelen girişimcilik yazarlarından NeilFogarty, yine dünyaca tanınan girişim konusunda önemli danışman ve eğitmenlerden Stefan Lindegaard, Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Pekarun gibi isimlerin konuşmacı olduğu konferansa, bu yılise 100'e yakın şirketten, 250'ye yakın dinleyicinin  katılması bekleniyor.

Bu yılki konferansın keynote konuşmacısı geçtiğimiz yıl olduğu gibi Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin olacak. Kurumiçi Girişimcilik Konferansı 2014’ün bu yılki konukları arasında ise yine önemli isimler yer alıyor. Globalde girişimcileri kurumsal şirketlerle ve yatırımcılarla buluşturan ve bu konuda dünyanın önde gelen isimleri arasında gösterilen AriadneCapital'in CEO'su aynı zamanda BBC'nin önemli yarışmaları arasındaki Daragon's Den'in jürisinde de yer alan JulieMayer, Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Pekarun, Eczacıbaşı Grubu İnovasyon ve Sürdürülebilirlik Koordinatörü Ata Selçuk ve TEB İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Nilsen Altıntaş konferansın konuşmacıları arasında yer alıyor.

Kurumiçi Girişimcilik

“Kurumiçi Girişimcilik”, kurum içinde bir fikri/projesi olan, girişimcilik yeteneği yüksek çalışanların, kendi projelerini geliştirmelerine kontrollü ve güvenilir bir oluşum içinde büyümelerine olanak sağlayan bakış açısı ile dünyada ve Türkiye’de kurumsal şirketlerin sürdürülebilir büyümedeki yükselen stratejisi haline geldi.

Kurumiçi Girişimcilik Konferansı

  • Dünyadan ve Türkiye’den, uzman konuşmacılar, Kurumiçi Girişimcilik konusunda son trendleri, yeni uygulama modellerini ve vizyonlarını aktarıyor
  • Ekonomiye yön veren lider sektörlerin üst düzey temsilcileri deneyimlerini, başarıyla süregiden örnek teşkil edecek projelerini ve bakış açılarını katılımcılarla paylaşıyor
  • Stratejiler yeniden sorgulanıyor
  • Katılımcılara, farkındalık yaratacak, vizyonlarını geliştirecek bilgilendirici zengin bir içerik sunuluyor
  • Üst düzey networking ve iletişim olanağı sağlanıyor

Girişim Fabrikası

Girişim Fabrikası, teknoloji tabanlı yenilikçi iş fikirlerine sahip girişimcilerin fikirden girişime en hızlı şekilde başarıya ulaşmalarını sağlayan bir hızlandırma programı. Kendi bünyesinde gerçekleştirdiği 5 haftalık hızlandırma programları ile girişimcilerin fikirlerini yalın girişim felsefesini kullanarak test etmelerine olanak yaratır. Girişimcilerin fikirlerini yüksek etki yaratan, sürdürülebilir ve ölçeklenebilir şirketlere dönüştürmelerini destekler. Bu dönüşümü farklı alanlarda sağladığı rehberlik, iş bağlantıları, akademisyenlere ulaşım ve yatırımcı ağı destekleri ile başarılı girişimlerin doğmasına olanak sağlar. Kurucu Direktörlüğünü İhsan Elgin’in yaptığı Girişim Fabrikası 2011 senesinde Özyeğin Üniversitesi bünyesinde hayata geçmiş. Halen Turkcell ve Türk Ekonomi Bankası Girişim Bankacılığı tarafından desteklenen Girişim Fabrikası kurulduğu günden bugüne üç yıl içinde 5 binden fazla girişimciye dokunurken, 200'e yakın girişimci ile de birebir çalışma fırsatı yakalamış. Daha detaylı bilgi için www.girisimfabrikasi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Unutmayın, 23 Ekim'deki konferans için katılım kaydınızı buradan yapabilirsiniz. Kurumiçi Girişimcilik Konferansı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız bilgi ve kayıt için kurumsalgirisimcilikkonferansi.com web adresini ziyaret edebilirler. Haberimizi  tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor